• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İzmir 22 °C

Ne kedi, Ne trafo yalanına geçit yok!

Ne kedi, Ne trafo yalanına geçit yok!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı şimdi sandıklar diyerek Sandık görevlileri ve müşahitlerin eğitimini kapsayan programlarına başladı. / Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menem
NECAT KARATAŞ; NE KEDİ, NE TRAFO YALANINA GEÇİT YOK!
 
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı şimdi sandıklar diyerek Sandık görevlileri ve müşahitlerin eğitimini kapsayan programlarına başladı.
 
Seçim çalışmalarını her alanda sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı Bozdağ bölgesi sandık görevlilerini Ödemişte bir araya topladı. Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçeleri sandık görevlerine eğitim veren MHP İzmir İl Teşkilatı bu eğitimleri bölgesel olarak tüm ilçelere yayacak.
 
 Ödemiş Belediyesi 125. Yıl Kültür Parkı Konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim toplantısında açılış konuşmasını yapan Necat Karataş seçimlerde sandık görevlilerinin ve sandık güvenliğinin önemi vurgularken şunları söyledi; “Bu seçimler Türk milletinin tarihi seçimlerinden biridir, geçtiğimiz seçimlere yaşanan AKP’nin kedi ve trafo yalanlarına geçit vermeyeceğiz. Gerekirse bütün kedileri bakıma alacağız. Elektrik trafolarına nöbetçi koyacağız İl ve İlçe seçim kurullarında sabahlara kadar nöbet tutacağız. Her sandık bizim için kutsaldır çünkü orada milletimizin iradesi bulunmaktadır. Biz bu milli iradeye sahip çıkacağız. Burada bulunan sandık görevlisi tüm ülküdaşlarımın bunun şuurunda olduğunun inancını biliyorum. Seçim çalışmamız sahada ne kadar önemliyse sandık başında daha da büyük önem kazanıyor. Mücadelemizin en önemli noktası sandık mücadelesidir unutmayalım” dedi.
 
Toplantıda daha sonra sandık görevlilerinin yetki ve sorumluluklarını projeksiyon eşliğinde anlatan MHP İzmir’in Hukuk ve Seçim işlerinden sorumlu Fatih Şimdi eğitimi sürdürdü. Şimdi;  “ Ödemişte 326,  Kiraz 117 ve Beydağ’da 39 sandık bulunuyor ve her sandık için müşahitler hariç 2 görevli arkadaşımız seçim günü ve sonrası buralarda milli bir görev yerine getirecekler. Sahada kazandığımızı sandık başında kaybetmek istemiyoruz” diyerek eğitimi bitirdi.
 
Bugün de devam edecek sandık görevlileri eğitim programına Tire ve Bayındır ilçeleri katılacak.   Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /    
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78