• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İzmir 21 °C

Nurgül Uçar: İktidar için hazırız

Nurgül Uçar: İktidar için hazırız
Seçime az bir süre kala parti il ve ilçe örgütleriyle beraberçalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2. bölge milletvekili adayları ./ Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Ha
NURGÜL UÇAR: İKTİDAR İÇİN HAZIRIZ
 
Seçime az bir süre kala parti il ve ilçe örgütleriyle beraberçalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2. bölge milletvekili adayları, Menemen, Aliağa ve Bergama Ticaret Odaları’nı ziyaret etti. Bölgenin sanayi, ticaret, turizm, eğitim, istihdam gibi sorunlarını dinleyen adaylar, sorunların çözümleri için çalışacaklarını ifade ederek üretime vurgu yaptı, ‘iktidar için hazırız’ mesajı verdi.
İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Seyrek eski Belediye Başkanı Nurgül Uçar, “Ülkede belki de ekonominin en çok konuşulduğu bir seçim süreci yaşıyoruz. Artık yeni şeyler söylemek lazımdı, biz söylüyoruz. Ön seçimden beri sokaklarda, meydanlarda, tarlalarda çalışıyoruz. İktidar için hazırız” dedi.
 
‘BU YANLIŞI DÜZELTECEĞİZ’
İzmir 2.bölge milletvekili adayı aynı zamanda Menemen Seyrek’in kurucu ve kapatıcı belediye başkanı Nurgül Uçar, büyükşehir yasasına karşı verdiği mücadelelere vurgu yaptı. Uçar, “Kurarken bize sorulan belediyemiz bir gecede bize sorulmadan kapatıldı. Biz orada yaşıyoruz, neye ihtiyacımız var neye yok bırak biz karar verelim. Biz bu yanlışı düzelteceğiz. Belde ve köylere yeniden tüzel kişiliklerini kazandıracağız” dedi.
 
‘ÜRETİM VARSA HAYAT VAR’
Oda başkanlarının aktardığı bölgedeki üretim ve istihdam sorunlarıyla ilgili olarak Uçar, “Ben bu partinin sosyal demokrat kadın belediye başkanıyım. Hiçbir şeyin olmadığı Seyrek’te 17 yıl içinde yolsuzluğu, yoksulluğı ve işsizliği bitirdik. Üreterek, çalışarak hep beraber başardık. Seyrek bizim herkese gösterebileceğimiz bir laboratuvar. Biz burada bunları yaptıysak Türkiye’de neler yaparız. Yaşanılır bir Türkiye için beraber üreteceğiz, çalışacağız. Üretim varsa hayat var” şeklinde konuştu.   Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78