• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İzmir 18 °C

Serkan Acar'a Teşekkür Yağıyor

Serkan Acar'a Teşekkür Yağıyor
Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / İzmir'in Aliağa ilçesinde sahipsiz ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarını rehabilite etmek amacıyla faaliyet gösteren hayvan bakım
ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR'A TEŞEKKÜR YAĞIYOR 
 
İzmir'in Aliağa ilçesinde sahipsiz ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarını rehabilite etmek amacıyla faaliyet gösteren hayvan bakımevini modernize ederek çağdaş bir görünüme kavuşturan Aliağa Belediyesi'ne hayvan severlerden teşekkür yağdı.
 
Aliağa Belediyesi Hayvan Bakım Evi'nin AB Standartlarında, modern bir yapıya dönüştürülmesinden büyük mutluluk duyduklarını bildiren hayvan severler, gerek sözlü, gerekse  telefon, faks, sosyal medya ve e-mail yoluyla Aliağa Belediyesini teşekkür yağmuruna tuttu. Aliağa Sokak Hayvanlarını Koruyanlar Derneği de (ASKOD) hayvan haklarına duyduğu saygıdan ötürü Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a ve ekibine basın açıklaması ile teşekkür etti. 
 
ASKOD yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Sokak hayvanları bakımevi işletmeleri belediyelerin en zorlu parkurudur. Bir yerel yönetim, geçici köpek bakımevinde hayvan hakkı koruyucularının beklentilerini yerine getirmesi, o ilçede insan merkezli hizmetleri kusursuz yerine getireceğinin göstergesidir.1997 yılları sonunda bu alanı ve metruk binayı gördüğümüzde bugünü hayal etmeye dahi ömrümüzün yetmeyeceğini düşünmüştük. Ve aradan geçen 18 yılın ardından bugün adeta çöl ortasında bir vahaya dönüştürülmüş geçici bakımevine şahit oluyoruz. Aliağa Belediyesi bu anlamda çıtayı beklenenin de yukarısına yükseltmiştir.
 
ASKOD: BAŞKAN SERKAN ACAR, İNSANİ, VİCDANİ, KANUNİ VE DİNİ GÖREVİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRMİŞTİR.
ASKOD Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Alpgiray imzasıyla yayınlanan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "ASKOD olarak önceliğimiz sokak ve barınak hayvanlarının en iyi şartlarda hayatlarını idame ettirmesidir. Sayın Serkan Acar ve ekibi bugün büyük bir başarıya imza atmıştır. Konu bazılarının deyişiyle "birkaç köpeğe" hizmet değildir. Buradaki çalışmayla insan dışında da bakıma muhtaç canlılara yaklaşımı ile insanlık, merhamet ve vicdan dersi verilmiştir. Sayın Acar, bu projesi ile insani, vicdani, kanuni ve dini görevini hakkıyla yerine getirmiştir.Burası sokak hayvanlarının geçici bakılacağı yer olmasının yanı sıra daha da önemlisi, çocuklarımıza hayvan, doğa, çevre sevgisinin anlatılacağı, bilinçli gelecek nesillerin yetişeceği bir merkez olmasıdır.İfade ettiğimiz gibi Aliağa Belediyesi tarafından vahaya dönüştürülmüş köpek bakımevinde, hayat kaynağı kuyu, geçmiş yılların tozu, toprağı, taşı, çamurundan arındırılmış, pırıl pırıl memba suyuna dönüştürülmüştür. Bu andan itibaren hepimizin görevi bu güzelliğin sürekliliğini sağlamaktır.Başkanımız Sayın Serkan Acar'a, tüm ekip arkadaşlarına, gece gündüz çalışarak bugünü bize armağan eden tüm işçi arkadaşlarımıza, bizlere destek veren tüm hayvan hakkı savunucusu STK ve bağımsız hayvan dostlarına, Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma minnetlerimi sunuyorum."     Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78