• BIST 9761.81
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 27 °C

Aliağa'nın Karaköy'üne Belediye Eli

Aliağa'nın Karaköy'üne  Belediye Eli
Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Belediyesi, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için yürüttüğü kent yenileme ve iyileştirme çalışmalarını tüm hız
ALİAĞA BELEDİYESİ 'TOPLAM ÇÖZÜM EKİPLERİ' KARAKÖY'DE
 
Aliağa Belediyesi, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için yürüttüğü kent yenileme ve iyileştirme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
 
Aliağa Belediyesi, büyükşehir yasası ile köy statüsünden mahalle statüsüne kavuşan yeni mahallelerinde on yıllardır çözüm bekleyen sorunları da çözüme ulaştırıyor.
 
 
 
Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 'Toplam Çözüm Ekipleri' tarafından yapılan çalışmalar kapsamında; son dönemde Aliağa'nın bir çok mahallesi modern ve çağdaş bir kent kimliğine kavuşurken, Toplam Çözüm Ekipleri  şimdi de Karaköy Mahallesi'nde yapılacak çalışmalar için kolları sıvadı.
 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın öncülüğünde  Karaköy Mahallesi'ne  adeta çıkarma yapan Toplam Çözüm Ekipleri, önceden tespit edilen sorunları, hazırlanan 15 günlük bir çalışma programıyla çözüme kavuşturmayı hedefliyor.  
 
KARAKÖY'DE  HANGİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK? 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'în söz verdiği tarihte çalışmaların başladığını belirterek, yapılacak çalışmalar  hakkında bilgi veren Karaköy Mahallesi Muhtarı Neşet Kara "Belediyemiz, çalışma programı kapsamında 1 Haziran Pazartesi günü için bize tarih vermişti. Karaköy mahallesindeki çalışmaların bu tarihte başlayacağı konusunda bize söz verdi ve söz verdiği tarihte de çalışmalarını başlattı. Mahallemizin ihtiyacı olan yol yapımı, çevre düzenlemesi gibi çalışmaları başlattı. Bugünden itibaren peyder pey çalışmalarını sürdürecek. Çalışmalar kapsamında çevre düzenlemeleri yapılacak. Hayvanlarımız için mahalle dışında yer yapılacak. Mesire alanı için bir çalışma yapılacak. 10 bin metre karelik taş döşemesi yapılacak. 25 kilometre uzunluğundaki üretim yolunun bakımı yapılacak. Yine 25 kilometre uzunluğundaki organize sanayi yolu için sathi kaplama yapılacak. Çalışmalar kapsamında muhtarlık önüne 1 adet modern durak yapılacak. Çocuklarımız için mahallemize kent park yapılacak. İçme suyu hatları yenilenerek kanal ve foseptiklerin bakım onarımı yapılacak. Mahallemiz için gerekli sayıda aydınlatma direkleri dikilecek. Bunların dışında muhtarlık binasının çatı problemi giderilecek, yol kenarındaki hafriyatlar ıslah edilecek" başta Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar olmak üzere tüm belediye ekiplerine  Karaköy sakinleri adına teşekkür etti.
     Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /    
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78