• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

Aliağa Liman Yolunu Çözüm Arayışları

Aliağa Liman Yolunu Çözüm Arayışları
Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Ak Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Akparti Aliağa İlçe Başkanı Yaşa
ALİAĞA NEMRUT LİMAN YOLUNA KALICI ÇÖZÜM ARAYIŞI
 
Ak Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Akparti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Aliağa-Nemrut Liman yolunda incelemelerde bulundu.
 
Mevcut yolda yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında çalışmaların devam ettiğini belirten Dağ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Aliağa ve İzmir Büyükşehir belediyelerinin imar noktasında çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
 
Karayolları bölge müdürlüğünün mevcut yol ile ilgili geçici çözüm üretme noktasında en kısa zamanda harekete geçeceğini İfade eden Dağ, "kalıcı çözüm noktasında imar çalışması biter bitmez proje çalışması yapılarak, Karayolları bölge müdürlüğümüzün uhdesinde bu yol yapılacaktır" dedi. AK parti İktidarında her sorunun üstesinden geldiklerini belirterek, burada da en kısa zamanda çözüm yolunda adım atacaklarını ve bu yolun yapımının takipçisi olacaklarını ifade eden Dağ, "Aliağamızın ve İzmirimizin ekonomisi açısından büyük önem arz eden bu yolun yapımı tamamlandığında hem ulaşım açısından hem de ekonomi açısından ciddi fayda sağlanmış olacaktır" dedi.
  Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /    
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78