• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İzmir 22 °C

Sinema Günleri Kabadayı İle Başlıyor

Sinema Günleri Kabadayı İle Başlıyor
‘Aliağa’da Ücretsiz Sinema Günleri’ etkinliği Yeşilçam'ın usta oyuncusu Şener Şen ile son dönemin gözde oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerini paylaştığı ‘Kabadayı’ filmi ile start alıyor.
ALİAĞA’DA ÜCRETSİZ SİNEMA GÜNLERİ ‘KABADAYI’ İLE BAŞLIYOR
 
‘Aliağa’da Ücretsiz Sinema Günleri’  etkinliği Yeşilçam'ın usta oyuncusu Şener Şen ile son dönemin gözde oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerini paylaştığı ‘Kabadayı’ filmi ile start alıyor.
ŞİMDİ SİNEMA ZAMANI
Geçtiğimiz Ramazan ayında Türkiye’nin en ünlü tiyatro topluluklarını ilçede ağırlayan Aliağa Belediyesi, şimdi de birbirinden değerli filmleri sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.  Birbirinden renkli kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam eden Aliağa Belediyesi, iki hafta boyunca beyaz perdeden yerli ve yabancı filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunacak.
 
YAZLIK SİNEMA NOSTALJİSİ
20 Temmuz Pazartesi günü saat 21.30’da Türk sinemasının başyapıtlarından ‘Kabadayı’ filmi ile başlayacak olan ‘Aliağa’da Sinema Günleri’  2 Ağustos Pazar günü yine saat 21.30’da gösterime sunulacak ‘Hababam Sınıfı Askerde’ filmi ile sona erecek. Aliağa’da sinemaseverler 14 gün boyunca saatler 21.30’u gösterdiğinde beyaz perdenin en güzel örneklerini ücretsiz olarak izleme imkânı bulacak. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak olan  ‘Sinema Günleri’  sinemaseverlere yazlık sinema nostaljisi yaşatacak.
 
NESLİ TÜKENEN BİR KABADAYI’NIN ÖYKÜSÜ
‘Aliağa’da Sinema Günleri’ etkinliğinin ilk gününde; Yavuz Turgul'un senaryosunu yazdığı, Ömer Vargı'nın ise yönetmenliğini üstendiği ‘Kabadayı’ filmi beyaz perdeye yansıyacak.  Nesli tükenen bir Kabadayı’nın dramatik öyküsünü anlatan filmde; Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Tandoğan, İsmail Hacıoğlu ve Rasim Öztekin gibi Türk Sineması’nın sevilen oyuncuları yer alıyor. Türk sinemasına damgasını vuran filmler arasında gösterilen ‘Kabadayı’ filminin özeti şöyle: “Meşhur Kabadayılardan Ali Osman (Şener Şen) eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat (İsmail Hacıoğlu) sevgilisi Karaca (Aslı Tandoğan) ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca’ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise(Kenan İmirzalıoğlu) kızı geri alabilmek için her şeyi göze almıştır. Ali Osman’ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca’yı canı pahasına korumaktır. Devran için hayattaki tek amaç Karaca’dır ve yoluna çıkan her şeyi ve herkesi yok etmeye hazırdır....” 
 
Tarih: 20 Temmuz 2015 Pazartesi
 
Yer: Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu
 
Filmin adı: Kabadayı
 
Oyuncular: Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Tandoğan, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin
 
Yönetmen: Ömer Vargı
 
Senaryo: Yavuz Turgul
 
Yapımcı: Mine Vargı , Murat Akdilek , Ömer Vargı Müzik Benjamin Walken Beladi
 
Görüntü Yönetmeni Frenc Pap
 
Süre: 140 dk.
 
Tür: Dram, Duygusal, Macera, Polisiye
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78