• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

Orkide Worldfood 2015’in Yıldızı Oldu

Orkide Worldfood 2015’in Yıldızı Oldu
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Türkiye’nin en büyük ve önemli gıda fuar organizasyonlarından birisi olarak ön plana çıkan, İstanbul WorldFood Gıda Fuarı’na katılan Orkide, yüksek kali
ORKİDE WORLDFOOD 2015’İN YILDIZI OLDU
 
Türkiye’nin en büyük ve önemli gıda fuar organizasyonlarından birisi olarak ön plana çıkan, İstanbul WorldFood Gıda Fuarı’na katılan Orkide, yüksek kaliteli ürünleri ve seçkin sunumuyla fuarın en çok ilgi gören firmalarından biri oldu.
 
Dünya’da hızla gelişmeye devam eden gıda ürünleri, gıda teknolojileri, ve gıda işleme sektörlerini bir araya getiren WorldFood Istanbul, 3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. 27 ülkeden 87’si uluslararası olmak üzere 360’ın üzerinde firmanın katıldığı organizasyonda Küçükbay Grubu, Orkide ve Ekiz markalı yüksek kalitedeki ürünlerini, yaklaşık 16 bin ziyaretçiye ulaştırma ve tanıtma imkanı buldu. Fuardaki ilgi çekici standında; tüm bölge müdürlerinin katılımıyla ve Küçükbay A.Ş. bünyesindeki Şef Elif Çıtak, ustalar Ömer Ateş, Salim Çetin, Ercan Şayf ve lokma ustası Kenan Gün’ün yapmış olduğu lezzet sunumları ile Türkiye’nin tanıdığı ekranların sevilen yüzü lezzet ustası  Oktay Usta’nın Orkide yağlarıyla hazırladığı eşsiz lezzete sahip kurabiyeler, pasta ve zeytinyağlı ürünler ziyaretçilere sunuldu. Ürünlerin yüksek kalite ve performansı tanıtıldı. 
 
Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Kalite, ileri teknoloji, ürün çeşitliliği ve üstün kapasite anlayışımızla ülke ekonomisine katkı sağlamaya, tüketicilerimize de kaliteli ürünler sunmaya devam ediyoruz. Fuarda gördüğümüz ilgi de çalışmalarımızın karşılığını aldığımızın bir kanıtıdır. Ülkemize hizmet yarışında, geleceğimiz için yeni yatırımlarla gücümüze güç katarken Türkiye için üretiyor, ihracat yapıyor, Türkiye ile birlikte büyüyoruz” dedi.
 
Küçükbay A.Ş. Orkide ve Ekiz markaları ile sektördeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştırırken; iç pazar ve ihracat hedeflerini gerçekleştirmek ve yükseltmek için gıda fuarlarına katılımını kesintisiz sürdürüyor. Tüketicilerine Orkide markasıyla ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytin yağı, soya yağı, kanola yağı, bitkisel karışım yağları ile hizmet veren Küçükbay Grup, margarin grubunda da hem tüketiciye, hem de catering sektörüne yönelik geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. İç Satış ve Pazarlama Koordinatörü Kaya Büker, “Ülkemizin yağ ihtiyacının yaklaşık yüzde 25’ini karşılayan Küçükbay Grup, yeni yatırımlarıyla bu oranı artırmayı iç satış pazar payını her geçen gün artırarak geniş bayi ağıyla Türkiye’de lezzet, kalite ve raflarda bulunabilirlik açısından ilk sıralarda yer alıyor. Hedefimiz yakaladığımız bu ivmeyi daima korumak. ISO ilk 500 sanayi kuruluşu sıralamasında 2014 yılında Türkiye’nin en büyük 100 firması arasında 98. sırada yer alan Küçükbay A.Ş. her geçen yıl çıtayı yükseltmektedir. 2015’te de hedefimiz ilk yüzün alt sıralarında yer almak olup, Orkide’yi tercihlerinden dolayı tüm Türkiye’deki tüketicilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Fuarların önemli ihracat potansiyeli oluşturduğunu belirten Orkide Yağları İhracat Satış ve Pazarlama Müdürü Hamide Tunçsiper ise “122 ülkeye ihraç ettiğimiz Orkide markamızın satışlarını artırmayı hedeflerken yeni pazarlara açılma fırsatlarını da değerlendiriyoruz. Pazarın ve rekabetin gerektirdiği yeni yatırımlar ve yeni pazarlara açılma politikamız,  sürdürülebilir büyüme stratejilerimizle önemli başarılar elde ediyoruz” açıklamasında bulundu. Küçükbay Grup, Konusunda uzman satış ve lojistik personeli ile Uzak Doğu, Orta Doğu, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika, Avustralya dahil olmak üzere dünya genelinde ülkemizin en yaygın ihracat bağlantılarına sahip yağ markası olarak “İhracatın Yıldızları” ödülünün de sahibi konumunda. 
 
Orkide Halkla İlişkiler Müdürü Ercan Erol, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören Orkide’nin gıda fuarlarının vazgeçilmez markası olduğunu bir kez daha kanıtladığının altını çizdi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78