• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C

Ustalarin İdeali

 Ustalarin İdeali
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Türkiye’nin en modern margarin tesisinde dünyanın en ileri teknolojisi kullanılarak üretilen İdeal Orkide margarinleri, şeflerin gözdesi oldu.
USTALARIN İDEALİ, İDEAL ORKİDE
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Türkiye’nin en modern margarin tesisinde dünyanın en ileri teknolojisi kullanılarak üretilen İdeal Orkide margarinleri, şeflerin gözdesi oldu.
 
Küçükbay A.Ş., sıvı yağ üretimindeki uzmanlığından aldığı güçle, dünyanın en ileri teknolojisi ile üretim yapan bitkisel margarin yatırımını tamamlamış ve uzman kadrolarının özel olarak geliştirdiği ürün gamı ile ülkemizin en önde gelen gıda üreticisi sanayicilerinin tercih ettiği stratejik tedarikçisi haline geldi. Gerek pastacılık, gerekse ev dışı tüketim kanallarında kullanılan tüm bitkisel margarinlerin üstün kalitede üretimini sağlayarak pasta, baklava, unlu mamuller üretiminde, profesyonel mutfaklarda mükemmel performans sağlayan ürünleri ile hem pasta ve unlu mamul ustalarının hem de profesyonel mutfak şeflerinin haklı beğenisini kazandı.
 
Orkide Margarin Grubu Koordinatörü İbrahim Şener, İdeal Orkide’nin ustaların vazgeçilmezi haline gelen ürünler hakkında bilgi verdi. Şener, “Profesyonel şeflerin tercihi haline gelen İdeal Orkide Börek,  KruvasanveVista ürünlerimiz, Esnek yapıları sayesinde merdaneye yapışmadığı ve turlar arasında bekleme gerektirmediği için ustalara çalışma kolaylığı sağladığı gibi hamurun yırtılmadan açılmasına olanak verir. Sıcak üretim ortamlarında bile her mevsim çalışma imkânı sağlayan bir yapıda üretilmiş olduğu için yumuşama yapmaz.Ayrıca margarinlerimiz endüstriyel olarak otomatik tesislerde üretilen dondurulmuş milföy imalatında yüksek performansla kullanılmaktadır” şeklinde konuştu.
 
İdeal Orkide Börek ve Kruvasan yağı, tüm milföy çeşitleri, talaş böreği, kol böreği, serpme börek, volovan, danish, kruvasan üretiminde enfes lezzetiyle şeflerin seçimi haline geldiğini belirten Şener, “Milföy, kruvasan gibi tur verilerek üretilen çok katlı ve mayalı hamurlara özel olarak geliştirilmiş formülüyle yüksek bir hacim veren İdeal Orkide Börek ve Kruvasan,kat kat kabaran, altın sarısı renkli, ağızda hemen dağılan böreklerin lezzet sırrı oldu” dedi.
 
Bitkisel yağ sektörünün lider kuruluşu Küçükbay Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Türkiye’nin en modern margarin tesisinde dünyanın en ileri teknolojisi kullanılarak üretilen İdeal Orkide margarinlerimiz mükemmel lezzetin garantisi olurken ; ayrıca trans yağ içermeyen tamamen bitkisel formülüyle çok daha sağlıklı ürünler üretilmesini sağlıyor. Tüm tüketicilerimize hitap eden ve sağlıklı yaşamı destekleyen üretim yapma politikamızla Türkiye’ye hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78