• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İzmir 22 °C

Okullara Tam Destek

Okullara Tam Destek
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Öğrencilerin geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanması için çalışan Bornova Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala
BORNOVA BELEDIYESI’NDEN OKULLARA TAM DESTEK
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi bakım ve onarım çalışmaları hızlandı
 
Öğrencilerin geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanması için çalışan Bornova Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala ilçedeki pek çok okulun bakım, onarım ve tadilatını gerçekleştirdi.
Başkan Olgun Atila, eğitime yani geleceğimiz olan çocuklara yapılan yatırımların herşeyden önemli olduğunu söyledi
 
Bornova Belediyesi, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala, öğrencilerin daha iyi fiziki koşularda eğitim alması hedefiyle ilçedeki pek çok okulda gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Geride bıraktığımız eğitim dönemi devam ederken Bornova genelinde 10 ilkokul, ortaokul ve lisedeki eksikler giderilirken, eğitim ve öğretime ara verilen yaz tatilinde, 9 okulda başladığı ve hızlı bir şekilde devam eden bakım ve onarımlar da bitirildi. 
 
GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ
Talepleri doğrultusunda bakım ve onarımı tamamlanan okulların idareci, öğretmen ve öğrencileri ile veliler Bornova Belediyesi’ne teşekkür ederken, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, en büyük yatırım geleceğe yani çocuklarımıza yapılan yatırım olduğunu ifade etti. Başkan Atila, "İmkanlarımız doğrultusunda ihtiyacı olan tüm eğitim kurumlarına destek oluyor, fiziki yetersizliklerin çocuklarımızın eğitimlerini engellememesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu desteğimiz sürecek” dedi.
 
HER TÜRLÜ BAKIM VE ONARIM
Bornova Belediyesi, ilçede ihtiyacı olan okulların iç-dış cephe ve korkuluk boyaları ile kapı, pencere ve tuvaletlerin tadilatlarını yapıyor. Gerekiyorsa değiştiriyor, basketbol potaları ile kale direklerini yeniliyor. Sadece dersliklerin olduğu binalar değil, spor ve konferans salonlarını da kapsayan bu fiziki çalışmaların yanısıra okul bahçeleri ağaçlandırılıyor, peyzaj düzenlemeleri yapılıyor.  
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78