• BIST 9524.59
  • Altın 2489.865
  • Dolar 32.5201
  • Euro 34.7225
  • İzmir 18 °C

İzmir Cup’ta Muhteşem Final

İzmir Cup’ta Muhteşem Final
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / 2011 yılındaki finalde Marsel İlhan'ı yenerek şampiyonluğu kazanan Slovak tenisçi Lukas Lacko, bu kez Romen rakibini saf dışı bırakarak İzmir Cup tarihi
İZMİR CUP’TA MUHTEŞEM FİNAL 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
2011 yılındaki finalde Marsel İlhan'ı yenerek şampiyonluğu kazanan Slovak tenisçi Lukas Lacko, bu kez Romen rakibini saf dışı bırakarak İzmir Cup tarihinde “çifte şampiyonluk” kazanan ilk isim olarak kayıtlara geçti. 
 
Folkart ana sponsorluğunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen  "8. Folkart İzmir Cup",   İzmir'de 9 gün boyunca tenis rüzgarı estirdi. Korttaki ve televizyon başındaki seyircilere heyecanlı dakikalar  yaşatan karşılaşmalar, Örnekköy'deki Ulusal Tenis Eğitim Merkezi'ndeki  final  maçı ile sona erdi. Şampiyonluğu, Romanya'dan Marius Copil’u mağlup eden Slovak Lucas Lacko kazandı. 
Turnuvanın final maçını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ile birlikte seyretti. Final karşılaşması  öncesi  “tenisin sihirbazı” olarak bilinen  İran kökenli Fransız Mansur Bahrami ile tenis şovmeni  Faslı  Younes El Aynaoui, minik tenisseverlerle bir gösteri maçı yaptı. 
"2015 Folkart İzmir Cup" şampiyonluğu için karşı karşıya gelen Marius Copil ve  Lucas Lacko, seyircilere heyecanlı saatler yaşattı. Finalde 27 yaşındaki Slovak tenisçi Lucas Lacko, Romen Marius Copil'i 6-3 ve  7-6'lık setlerle mağlup ederek şampiyon oldu. 
 
84 dakika süren karşılaşma sonrası düzenlenen ödül töreninde Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, turnuvaya desteklerinden ötürü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na plaket verdi. 2011 yılında finalde Marsel İlhan'ı yenerek şampiyonluğu kazanan  Lukas Lacko, İzmir Cup'ın tarihinde iki şampiyonluk kazanan ilk isim olarak kayıtlara geçti. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78