• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İzmir 26 °C

Cumhuriyetimizin Çocuklarına İnanıyoruz

Cumhuriyetimizin Çocuklarına İnanıyoruz
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Uzun bir tatil sonrası çocuklarımız ve öğretmenlerimiz 2015-16 Eğitim Öğretim yılına başlıyor.
CUMHURİYETİMİZİN ÇOCUKLARINA İNANIYORUZ
 
Uzun bir tatil sonrası çocuklarımız ve öğretmenlerimiz 2015-16 Eğitim Öğretim yılına başlıyor. Ülkemizi emanet edeceğimiz, yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Onlara aydın, çağdaş ve yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz.
Her sene değişen müfredatlar, sınav sistemleri ve eğitim anlayışının çocuklarımızın ve velilerinin kafasını karıştırdığının, endişeye sevk ettiğinin bilincindeyiz. Bizler çocuklarımızın deneme tahtası olmaması, artık eğitim sistemimizin temel taşlarının belirlenmesi ve iktidarlara göre değişmemesi gerektiğine inanan herkesle aynı fikri paylaşıyor, bu sistemi kurarak gençlerimizin ezbere ve sadece sınavlara  çalışmaya   değil, araştırma ve özgürce kendilerini geliştirebilecekleri bir sistemin kurulmasını savunuyoruz. Bu sistemle birlikte, cumhuriyet ışığının aydınlatacağı yavrularımızın, cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine daha da sahip çıkacaklarından hiç şüphe etmiyoruz.
CHP olarak gençlerimize, çocuklarımıza inanıyor, her alanda istedikleri fırsatların kendilerine verilmesini amaçlayan bir eğitim sisteminin hakim olmasını istiyoruz. Anne ve babalar çocukları için, çocuklarımız gelecekleri için, öğretmenlerimiz sistem için artık endişelenmesinler istiyoruz.
 
Yeni nesillerimiz bir yarışın içinde değil, bilimin, özgür ve çağdaş bir öğrenim sisteminin içinde büyüsün diye, kimsenin şahsi emelleri uğruna, hiç bir iktidarın saltanı uğruna, geleceğimiz tehdit edilmesin, çocuklarımız için okullar korkulacak kurumlar değil, tam anlamıyla bir eğitim yuvası haline gelsin diye çalışıyoruz.
 
Öğretmenlerimiz, derslere kafalarında soru işaretleriyle girmesin, ekonomik ve sosyal haklarını fazlasıyla alabilsin, müfredatla ilgili sıkıntılar yaşamasınlar diye çabalıyoruz. 
Anne ve Babalar göz bebekleri gibi baktıkları yavrularının geleceğinden kaygı duymasın diye, Yaşanabilir bir Türkiye'de,  çağdaş ve modern bir eğitimde gençlerimiz, çocuklarımız kaygı duymadan, özgürce ve mutlu oldukları bir eğitim yaşamına sahip olsunlar diye, CHP olarak iktidara talibiz.
 
Yeni başlayan eğitim sezonunda, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dilerken, tüm velilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, Başöğretmen Atatürk'ün yolundan gideceğine emin olduğumuz tüm çocuklarımızı, sevgiyle kucaklıyorum.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78