• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İzmir 20 °C

THK’ya Kurban Derisi Bağışı Arttı

THK’ya Kurban Derisi Bağışı Arttı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Türk Havacılığının gelişmesi için 90 yıldır çalışmalarını sürdüren Türk Hava Kurumu her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da kurban derisi topla
THK’YA KURBAN DERİSİ BAĞIŞI ARTTI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Türk Havacılığının gelişmesi için 90 yıldır çalışmalarını sürdüren Türk Hava Kurumu her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da kurban derisi toplama faaliyetlerini sürdürdü. Bu kapsamda THK Aliağa Şubesi de kurban bayramı süresince Aliağalı vatandaşlardan kurban derisi topladı.
 
Çalışmalarını gönüllülük esasına göre sürdüren THK Aliağa Şubesi bu bayramda da 15 gönüllü çalışanı ile görev yaptı. Bu yıl toplanan kurban derilerinde geçen yıla göre artış olduğunu fakat deri fiyatlarının geçen yıla göre düşük olduğunu belirten THK Şube Saymanı Seval Demir, bu yıl deri fiyatlarındaki ucuzluktan dolayı toplanan deri adet olarak fazla olsa da elde edilen gelirin geçen yıla göre düşük olduğunu söyledi.
 
ALİAĞA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Kurban toplama faaliyetleri süresince araçlarıyla ve personeliyle kendilerine destek veren Aliağa Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan THK Aliağa Şubesi yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: Köylerimizde yıllardır bizi hiç yalnız bırakmayan karşılıksız olarak kurumumuza hizmet eden köy muhtarlarımıza, özverili çalışmalarıyla akşamın geç saatlerine kadar gayret içerisinde olan çalışanlarımıza, temiz giysileriyle bayram yapmak yerine bizimle çalışan genç kanatlarımıza, kesim yerlerindeki görevlilerimize, evlerinden telefonla ya da bizzat şubemize gelerek bizlere ulaşarak kurban derisini THK'ya bağışlayan Aliağa halkımıza teşekkür ederiz. Sizlerin desteğiyle varız. Ulu Önder Atatürk'ün bizlere emanet ettiği kurumumuza sahip çıkacak, Kurum için çalışmaya devam edeceğiz.” 
 
THK TOPLADIĞI BAĞIŞLAR İLE NE YAPAR
THK’ya yapılan fitre-zekat ve kurban derisi bağışlarıyla ülke için önemli adımlar atıldığını ifade eden Demir, “Toplanan bağışlar ile ülkeye hava ambulansları kazandırılıyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlere sportif havacılığın tüm branşlarında ücretsiz eğitimler veriliyor. Yangın söndürme uçakları ülkemize kazandırılıyor. Yine bağışlar sayesinde Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın 37’inci Havacılık ve Uzay Üniversitesi olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde 2011 yılından bu yana gençlerimiz uzmanlık gerektiren havacılık alanlarında eğitim görüyor” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78