• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C

Miniklerden Sevimli Dostlarına Ziyaret

Miniklerden Sevimli Dostlarına Ziyaret
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi, Hayvanları Koruma Günü’nde Özel Atlıkarınca Gündüz Bakımevi öğrencilerini ağırladı.
MİNİKLERDEN SEVİMLİ DOSTLARINA ZİYARET
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Aliağa Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi, Hayvanları Koruma Günü’nde Özel Atlıkarınca Gündüz Bakımevi öğrencilerini ağırladı. Aliağa Belediyesi’nin kısa zaman önce modern bir hale getirerek kriterlerini Avrupa standartlarına ulaştırdığı hayvan bakımevinin minik ziyaretçileri burada sevimli dostları ile neşeli görüntüler sergiledi. 
 
Aliağa Belediyesi Veterinerliği ile Atlıkarınca Gündüz Bakımevi işbirliğinde gerçekleştirilen ziyarette 3,4 ve 5 yaş grubu 18 öğrenci hayvan bakımevini gezerek hayvan sevgisi, hayvan hakları, hayvanların korunması ve yaralı bir hayvan gördüklerinde ne yapmaları gerektiği hususunda belediye veteriner hekimi Rıfat Altınel’den bilgi aldılar.
 
Sokakta başıboş gezen sahipsiz köpekleri aşılama, kısırlaştırma ve sahiplendirme çalışmaları amacıyla AB standartlarında dizayn edilen bakımevini gezen öğrenciler hayvanların korunması hakkında bilgi aldıktan sonra sevimli dostları ile bol bol oynayarak eğlenceli dakikalar yaşadılar.
 
ALTINEL: MİNİK ZİYARETÇİLERİMİZİ HER ZAMAN BEKLİYORUZ
Hayvanlara nasıl davranılması gerektiği hususunda miniklere bilgiler veren Aliağa Belediyesi Veteriner Hekimi Rıfat Altınel, “Hayvan sevgisi küçük yaşlarda başlayan bir duygudur. Ailesiyle birlikte öğrenebileceği bir olgudur. Çocuğa küçük yaşlarda hayvan sevgisi aşılandığı zaman toplumsal olarak da büyük faydalar sağlanacağını düşünüyorum. O yüzden bu tür etkinlikleri sadece 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü bırakmamak lazım. Aliağa Belediyesi Veterinerliği olarak minik ziyaretçilerimizi her zaman bekliyoruz” dedi. 
 
KAMAŞ: DİLERİM Kİ BÜTÜN BARINAKLAR BÖYLE OLUR
Öğrenciler hayvan sevgisini aşılamak istediklerini belirten Atlıkarınca Gündüz Bakımevi öğretmeni Serap Kamaş ise, “Hayvan sevgisinin bu yaşlarda aşılandığını biliyoruz. Hayvanlara nasıl davranılması gerektiği konusunda Aliağa Belediyesi Veteriner Hekimi Rıfat Altınel’den önemli bilgiler edindik. Öğrencilerimiz de burayı çok beğendi. Hayvan bakımevi çok güzel çok temiz bir barınak haline getirildi. Dilerim ki bütün barınaklar böyle olur” dedi.
 
Hayvan Bakımevi’nde güzel anlar yaşayan minik öğrenciler ziyaret sonrası öğretmenleri eşliğinde ellerini yıkayıp dezenfekte ederek bakım evinden mutlu bir şekilde ayrıldılar.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78