• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İzmir 16 °C

Kadinlar Üretici Olsun

Kadinlar Üretici Olsun
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / İzmir Türk Koleji mezunlarından Çiğdem Kıraklı, Kemeraltı Salepçioğlu Han içindeki iç giyim mağazasıyla hizmet veriyor.
KADINLAR ÜRETİCİ OLSUN
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
İzmir Türk Koleji mezunlarından Çiğdem Kıraklı, Kemeraltı Salepçioğlu Han içindeki iç giyim mağazasıyla hizmet veriyor. Han içindeki abiye çarşısında bulunun mağazada uygun alışveriş şartlarında müşteriler, farklı alternatifler aramadan alışveriş yapabiliyorlar. Bay ve bayan iç giyim ve çeyiz alanında A’dan Z’ye aranılan bütün ürünlerin bulunabileceği mağaza, tarihi Kemeraltı çarşısının en fazla tercih edilen mağazalarından biri olma özelliği taşıyor. 
 
Ürünlerinin çoğunun İstanbul ağırlıklı olduğunu belirten Çiğdem Kıraklı, ithal ürünlerinde müşteriler tarafından rağbet gördüğünü söyledi. Kom, Nurteks, Dagi, Yeni İnci, Orkide, Versace gibi kaliteli markaların ürünlerini müşterilerine sunduklarını söyleyen Kıraklı, yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını vurguladı.
 
Evli ve 2 çocuk annesi olan Çiğdem Kıraklı, sektörde başarılı olurken aynı anda iyi bir anne olmanın da mümkün olduğunu söyledi. “Hanımlar evde oturmasın; üretici olsun. Tüketici olmasın” dedi.  Uzun yıllardır sektörün içinde olan Kıraklı, son yıllarda Kemeraltı’ndaki kendi mağazasında kalite, güler yüz ve uygun fiyatlarla müşterilerini ağırlıyor.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78