• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İzmir 21 °C

Ülkücüler İhanete Ortak Olmaz

Ülkücüler İhanete Ortak Olmaz
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, AKP Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ın sözlerine cevap verdi.
DEVŞİRME ÇIĞIRTKANLARINIZA MI GÜVENİYORSUNUZ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, AKP Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ın sözlerine cevap verdi. Karataş, “Bir tek MHP’li-Ülkücü sizin yüzünüze bakmaz, ihanetinize ortak olmaz. Partimiz de belli, liderimiz de inancımız da bellidir. Devşirdiğiniz birkaç kişinin ve beslediğiniz yanaşmaların sözlerine kanmaz” dedi.
 
Seçim çalışmalarını ilçe programlarına katılarak sürdüren MHP İzmir İl başkanı Karataş, Milletvekili Adaylarına sahada destek veriyor, STK ziyaretlerine katılıyor ve partisinin seçim taahhütlerini anlatıyor. Rakip adayları da çok yakından takip eden Karataş, AKP’nin 1. Bölge Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ın sözlerine yanıt verdi. 
 
YILDIRIM PKK ÜZERİNE TEZ HAZIRLAMIŞ
“Şu cehalete ve sorumsuzluğa bakınız” diyerek Yıldırım’ı eleştiren Karataş sözlerini şöyle sürdürdü; “Bakanlık yapmış, devlet umuru görmüş Binali Bey PKK’nın 80’li yıllarda kurulduğunu, amacının da Türkiye’yi bölmek olduğunu fakat bunu başaramadığını söylemiştir. Neredeyse üniversite tezi gibi kapsamlı bir bilgi vermiştir. Pes doğrusu ne önemli bir tespit yapmış, bebek katili örgütün kuruluş tarihini ve amacını çok iyi bilmiş, bu sözlere gülelim mi ağlayalım mı siz karar verin. 
 
BÖYLE BİR REZALET DÜNYADA YOK!
Dünyanın her yerinde terör ve bölücülük sorunu var, fakat dünyanın hiçbir yerinde bölücü ve teröristlere bu kadar destek olan; yollarını açan bir iktidar görülmemiştir. Dünya böyle bir rezalete daha şahit olmamıştır. Çözüm Süreci denilen rezalet sayesinde yüzlerce insanımızı kaybettik, şehitler verdik, şehirlerimize giremez olduk, kentlerimiz silah ve bomba yığınağı haline geldi. Hala Çözüm sürecinden bahsediyorlar, iyi bir şey yaptıklarını ileri sürüyorlar. Buzdolabına kaldırdıklarını Çözüm Sürecini yeniden seçim beyannamesine koyuyorlar. Türkiye ve İzmir bu rezaleti kabullenmez.
 
SEN ÜLKÜCÜLERİ NE ZANNEDİYORSUN
Bir de kalkmış Ülkücülerden oy istemeye kalkıyor. Vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyan  Ülkücüler, Ülkenin bölünme sürecini tamamlayın diye size oy mu  verecek?  Neyine güveniyor sayın Yıldırım, Teröristi Habur’da davul-zurnayla karşılama törenine mi, Oslo ve Dolmabahçe rezaletine mi, PKK’yı güçlendiren politikalarına mı? Neyine ve hangi icraatlarına güveniyor da Ülkücülerden oy istiyor? Ülkücüleri ne zannediyor? Vatan ve Millet uğruna yıllardır asil bir mücadele veren Türk Milliyetçileri sizin oyununuza gelmez aksine oyununuzu bozacaktır. Bir tek MHP’li sizin yüzünüze bakmaz, ihanetinize ortak olmaz. Devşirdiğiniz birkaç kişinin ve beslediğiniz yanaşmaların sözlerine kanmaz.” Diyerek ağır eleştirilerde bulundu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78