• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İzmir 22 °C

Tansu Kaya'dan Dikili Köylerine Ziyaret

Tansu Kaya'dan Dikili Köylerine Ziyaret
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / 1 Kasım da yapılacak seçim öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, İzmir'in Dikili ilçesine bağlı köyleri ziyaret ede
TANSU KAYA’DAN DİKİLİ KÖYLERİNE ZİYARET
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
1 Kasım da yapılacak seçim öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, İzmir'in Dikili ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
 
AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI
Seçim ziyareti kapsamında köy muhtarları ve kanaat önderleriyle görüşen Tansu Kaya, düzenlediği kahve toplantılarında vatandaşlarla buluştu. AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Hale Yılmaz ve Dikili İlçe Başkanı Zafer Afyon ile birlikte gece geç saatlere kadar seçim çalışması yapan Tansu Kaya, bölgede çalmadık kapı, ayak basmadık yer bırakmadı.
 
 
DÜĞÜN HEYECANINA ORTAK OLDU
Aliağa eski Belediye Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, Kıratlı köyüne yaptığı ziyarette hoş bir tesadüfle karşılaştı. Dünya evine girmeye hazırlanan Ersin Yeşim Ergin çifti Tansu Kaya’nın köylerinde olduğunu öğrenince Kaya’yı düğünlerine davet etti. Genç çiftlerin davetine icabet eden Kaya, vatandaşlar ile birlikte ikram edilen düğün yemeğinden yedi. Kıratlı köyünün düğün heyecanına ortak olan Kaya, genç çifti tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.
 
SORUNLARI DİNLEDİ
Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan AK Partili Tansu Kaya, partisinin 2002 yılından bugüne yaptığı hizmetleri, yatırımları anlatarak 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek istedi. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Kaya, kendisine iletilen talepleri ve sorunları tek tek not alarak sorunların çözümü ve taleplerin bir an önce yerine getirilmesi için gerekenin yapılacağının altını çizdi.
 
1 KASIM UMUDUN KAPISI OLACAK
Düzenlediği kahve toplantılarında vatandaşa hitap eden Tansu Kaya, “1 Kasım 2015 tarihi endişenin, kaygının değil umudun kapısı olacak. Türkiye bir kez daha 'güven' diyecek, 'istikrar' diyecek, bir kez daha kaosa 'hayır' diyecek. Türkiye bir kez daha 'adalet ve kalkınmaya evet, bilinmezliğe, meçhule ‘hayır' diyecek" dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78