• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İzmir 25 °C

Açelya Akkoyun Civil’in Marka Yüzü Oldu

Açelya Akkoyun Civil’in Marka Yüzü Oldu
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / 0-14 yaş grubu bebek ve çocuklarla birlikte annelerin de tüm ihtiyacını karşılayan Civil’in yeni marka yüzü, ünlü oyuncu Açelya Akkoyun oldu.
ÜNLÜ OYUNCU AÇELYA AKKOYUN CİVİL’İN MARKA YÜZÜ OLDU 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
0-14 yaş grubu bebek ve çocuklarla birlikte annelerin de tüm ihtiyacını karşılayan Civil’in yeni marka yüzü, ünlü oyuncu Açelya Akkoyun oldu. Ünlü sanatçı, Civil’in 19. yılına özel düzenlediği  “Aranan her şey Civil’de” reklam çalışması için kamera karşısına geçti.
 
Civil’in yeni marka yüzü olan ünlü sanatçı Açelya Akkoyun hafızalara kazınan ‘Mahallenin Muhtarları’, ‘Ekmek Teknesi’,  ‘Böyle mi Olacaktı’ ve ‘Doksanlar’ gibi dizilerde rol almış, ‘Çocuktan Al Haberi’ adlı programının da sunuculuğunu üstlenmişti. Sunucu ve oyuncu kimliğiyle tanınan Açelya Akkoyun; beyaz perde de ‘Son Söz Sevginin’, ‘Çakalların İzinde’, ‘Suçlu Kim’, ‘Mirasyediler’ ve ‘Sessizlik’ adlı filmlerde rol aldı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta Civil’in Kocaeli Mağazası’nın açılışında da yer almıştı. 
 
Türkiye’de 25 milyon çocuğun yüzde 40’nın ihtiyacını karşılayan Civil, 33 ilde 53 mağazası ile kaliteli ve modern alışveriş imkânını müşterilerine sunuyor. 800 markanın 10 milyon çeşit ürününü hizmete sunan Civil, Türkiye’de 40 milyon çocuğun 25 milyonunun ihtiyacını karşılıyor. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78