• BIST 9639.27
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İzmir 27 °C

Lojistik Sektöründe Yatırım Dönemi

Lojistik Sektöründe Yatırım Dönemi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından olan Murat Çay Lojistik, kurulduğu günden bugüne kazandırdığı yatırımlarına 2016 ile birlikte yenilerini ekley
MURAT ÇAY LOJİSTİK ATILIM PEŞİNDE
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından olan Murat Çay Lojistik, kurulduğu günden bugüne kazandırdığı yatırımlarına 2016 ile birlikte yenilerini ekleyecek. Piyasanın en çok ihtiyaç duyduğu depolama konusunda çalışmalarını hızlandıran Murat Çay Lojistik, inşa edeceği yepyeni tesislerle paydaşlarına hizmet verecek.
 
İstanbul'da düzenlenen 21. Avrasya Ambalaj  Fuarı'na katılan Murat Çay Lojistik, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Lojistik sektöründen fuara katılan tek firma olduklarını dile getiren Murat Çay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Çayır, “Fuardan oldukça iyi sonuçlarla döndük” dedi. “Ambalaj sektörü hitap ettiğimiz bir sektördü; katılımcıların yüzde 20’si de birlikte çalıştığımız mevcut müşterilerimizden oluşuyordu” diyen Çayır, “Biz de böyle bir fuarda istediğimiz kitleye doğrudan ulaşma imkanı bulduk. Bu sayede de oldukça önemli bağlantılar kurduk" diye konuştu. Fuar süresince aldıkları olumlu geri dönüşler neticesinde bu tür fuarlara katılımlarını artırma kararı alan Çayır, firmanın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.
 
GELECEĞE VE BÜYÜMEYE YATIRIM
1985 yılından bu yana yurtiçi taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından olduklarını dile getiren Çayır, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli büyüdüklerini ve yenilendiklerini vurguladı. Başlangıçta 3 personel ile adım attıkları sektörde bugün 100’ün üzerine personelle hizmet verdiklerini; zamanın ve bilgi akışının çok önemli olduğunu, günümüz koşullarında müşterilerinin yoğun global rekabet ortamındaki mücadelelerinde en hızlı, en güvenilir ve en ekonomik lojistik çözümleri sunarak sektörde her zaman bir adım önde olduklarını ifade etti. Çayır, “Yoğun rekabet ortamında uzun yıllara dayanan deneyimimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak adına üzerimize düşen rolü en iyi şekilde yerine getirebilmek için çağın gereklerini yakından takip ediyoruz’’ dedi. Sözlerini; “Kızlarım Bahar Çayır Aytaç ve Başak Çayır’ın aramıza katılmasıyla dinamizm kazandık. Hep birlikte firmamızı daha da ileriye taşıyacak yenilikleri uygulama kararı aldık” şeklinde sürdüren Çayır, gerek sektörünün öncüsü şirketlerle yapılan bağlantılar gerekse kendi altyapılarına yaptıkları yatırımlar ile sürekli büyüme sağladıklarını belirtti. 
 
ÖNCELİK DAİMA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Cevdet Çayır, “Murat Çay Lojistik İzmir merkezli bir firma. İstanbul Sirkeci, Gebze ve Çorlu şubelerimizden sonra  müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine; İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında depo hizmeti vermeyi amaçlıyoruz" dedi. Müşterilere her zaman en iyi hizmeti verebilmek için sürekli olarak büyüdüklerini sözlerine ekleyen Çayır, “Gelişmeye ve teknolojik yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Bu sebepten dolayı İstanbul bölgesi için filolarımıza da yeni araçlar ekledik. Murat Çay ailesi olarak kalite standartlarımız gereği geliştirdiğimiz politikalarla müşteri memnuniyetini yüksek seviyelere taşımayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78