• BIST 9043.44
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İzmir 25 °C

BAYOSB, 2016’da Hızlı Büyüme Bekliyor

BAYOSB, 2016’da Hızlı Büyüme Bekliyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / 1 Kasım seçimlerinde tek parti iktidarı ve istikrarın çıkmasının ardından yeni yatırımların önü açılırken, Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi de özellikle 2
BAYOSB, 2016’DA HIZLI BÜYÜME BEKLİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
1 Kasım seçimlerinde tek parti iktidarı ve istikrarın çıkmasının ardından yeni yatırımların önü açılırken,  Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi de özellikle 2016 yılında yeni yatırımlarla hızla büyümeyi hedefliyor. BAYOSB Müteşebbis Heyet toplantısında son gelişmeler değerlendirilirken, bölgede tamamlanan yatırımlar ve yeni projeler konuşuldu. 
 
BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkanı Aydın Telseren, bölgede 2016’da 1 Kasım seçimlerinin de getirdiği siyasi ve ekonomik istikrar ile hızlı bir yatırım süreci beklediklerini söyledi. 
 
Toplam bütçesi 4 milyon lirayı bulan Enerji Yolu Projesi’nde inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirten Telseren, BAYOSB’nin yanı ısıra Manisa’nın Turgutlu ilçesinin de enerji sıkıntısına çare olacaklarını belirterek yapımı süren projelerin bitirilmesiyle birlikte yatırımcılar için dört dörtlük bir OSB haline geleceklerini söyledi.
 
50 YILI DÜŞÜNEREK ÇALIŞIYORUZ
Müteşebbis heyet üyeleriyle birlikte BAYOSB’nin geleceğini şekillendirmek için sürekli olarak görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Telseren, “Ben ve üye arkadaşlarımız bölgemizin elinde bulundurduğu lojistik ve altyapı avantajları sayesinde İzmir’in hatta Türkiye’nin en iyi OSB’lerinden birisi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Adımlarımızı önümüzdeki 50 yılı düşünerek atıyoruz. Hem sanayicilerimize hem de işsiz gençlerimize iyi bir alternatif olacağız” dedi.
 
TESİSLER BİRER BİRER BİTİYOR
Başlanan projelerin birer birer hayat bulduğunu ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Telseren, “OSB’miz bünyesindeki fabrika inşaatlarımız hızla yükseliyor. Çok yakın zamanda işletmeye koyulacak 10’larca yeni üretim tesisi hem bölge halkımıza hem de ülkemize hizmet edecek” diye konuştu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78