• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İzmir 16 °C

Foodex 2015 İzmir’de Başladı

Foodex 2015 İzmir’de Başladı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Dünya’nın gıda ve gıda teknolojileri üretim ve ihracat merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir, FOODEX 2015 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’n
FOODEX 2015 İZMİR’DE BAŞLADI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Dünya’nın gıda ve gıda teknolojileri üretim ve ihracat merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir,  FOODEX 2015 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na bir kez daha ev sahipliği yapıyor. 8 Kasım 2015 tarihine kadar Fuar İzmir Alanı D Salonunda açık kalacak organizasyonda yaklaşık 100 kurumsal katılımcı firma ürün ve hizmetlerini sergiliyor. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, sektörün ürünlerine ve markalarına değer katacak yenilikçi, güvenilir ve hızlı çözümleri bir arada bulabilecekleri FOODEX’in önemli bir ticari platform olduğunu söyledi.
 
FOODEX YENİ FIRSATLARIN KAPISI
Gıda ve Gıda Teknolojileri alanındaki sektör profesyonellerinin kaçırılmayacak etkinlik olarak niteledikleri FOODEX 2015 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı İzmir’de törenle başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar,  İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, bazı oda ve derneklerin üst düzey temsilcileri açılışta hazır bulundu. Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi olma özelliği taşıyan İzmir'in yeni fuar alanı 'Fuar İzmir' D Salonundaki programda konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, FOODEX 2015’in katılımcılarına ve nitelikli sektör profesyonellerine yeni iş bağlantıları gerçekleştirme fırsatı sunduğunu söyledi. Gençer, “Dağlarından yağ, ovalarından bal akan bereketli topraklara sahip çalışkan insanların yaşadığı bu coğrafya çok şeyi hak ediyor. Yılların bilgi birikimi ile üretim yapan girişimcilerimizin Gıda ve Gıda Teknolojileri üretim ve ihracatında dünya markalarına sahip olması gerekiyor. Bu gereklilikten hareketle sektör temsilcilerimizle birlikte başlattığımız fuarımızı bir kez daha açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımcılarımız yenilikçi, güvenilir ve hızlı çözümleri sunan üretim ve hizmetlerini sergiliyorlar. Sektör profesyonelleri organizasyonumuz kapsamında oluşturulan avantajları fırsata dönüştürecek. Gerek katılımcılarımız gerekse ziyaretçilerimiz fuarımızdan önemli kazanımlarla ayrılacaklar”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından FOODEX 2015 Gıda ve Gıda Teknolojileri fuarının açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra davetliler İzmir Pastacılar ve Fırıncılar Derneği’nin yaptığı 10 metrelik pastayı keserek tadına baktı. Programa katılanlar törenin ardından birbirinden özel stantları ziyaret etti. 
 
PROFESYONELLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
4 gün süre ile açık kalacak FOODEX 2015 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’nda Süt ve Süt Ürünleri, Un ve Unlu Mamuller, Yumurta, Su, Çay, Kahve Ürünleri, Şeker, Şekerleme, Sirke, Turşu, Tahin, Pekmez, Reçel, Bal, Helva, Bakliyat, Baharat, Sucuk,  Yöresel ürünler, Meyve suyu ve Meyve suyu Konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürün ve hizmetler sergileniyor. Yerli ve yabancı sektör profesyonelleri fuara ilk saatlerinden itibaren ilgi gösterdi. Gıda ve Gıda Teknolojilerinin perakendeci ve toptancıları, cafe, bar, restoran, kantin ve büfe sahipleri ve işletmecileri, market ve mağaza zincirleri, toptancı ve bayiler, marka sahipleri, dış ticaret firmaları, ikram ve konaklama tesisleri tarafından ziyaret edilmeye devam edecek organizasyon, önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapacak. 
 
Basmane Meydanı’ndan Fuar İzmir’e 9.30’dan 16.30’a kadar her buçuk saatte, Fuar İzmir’den ise şehir merkezine 12.00’den 18.00’e kadar her saat başında ücretsiz ulaşım hizmeti sunuluyor. 4 gün sürecek organizasyon sektör profesyonelleri tarafından her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78