• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Açık Hava Tiyatrosu Çevresi Yenileniyor

Açık Hava Tiyatrosu Çevresi Yenileniyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Kentin birçok noktasında düzenleme çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi, Açık Hava Tiyatrosu etrafında yenileme çalışmaları için kolları sıvadı.
ALİAĞA AÇIK HAVA TİYATROSU ÇEVRESİ YENİLENİYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Kentin birçok noktasında düzenleme çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi, Açık Hava Tiyatrosu etrafında yenileme çalışmaları için kolları sıvadı.
 
Daha yaşanılabilir ve daha sağlıklı sokaklar oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozuk olan yol ve kaldırımların düzeltilmesi için var gücü ile çalışıyor. 
 
Aliağa Açık Hava Tiyatrosu çevresinde ilk olarak zemin iyileştirmesi yapan ekipler, 7 bin 500 metre karelik alanda kilit taş döşemesi yapıyor. Vatandaşların daha rahat ve güven içerisinde yürüyebilmesi için kaldırım taşları yenileniyor. Hummalı çalışmalarını sürdüren ekipler, Açık Hava Tiyatrosu etrafında bulunan aydınlatma direklerini de yeniledi. Kilit taş döşemesinin yapılması ve aydınlatma sisteminin yenilenmesi ile birlikte görsel görüntüye sebebiyet veren müştemilatlar ortadan kaldırıldı. 
 
Aliağa Belediyesi olarak Aliağa’nın daha güzel daha farklı bir kent olması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Fen İşleri Müdürü Orhan Çetiner, yapılan düzenleme çalışmaları ile Açık Hava Tiyatrosu çevresinin görsel açıdan daha estetik daha modern bir görüneme kavuşacağını söyledi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78