• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • İzmir 14 °C

32. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

32. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / 16 Kasım 1983 tarihinde İzmit, İzmir, Kırıkkale ve Batman’da bulunan rafinerilerin tek çatı altında toplanması kararı ile kurulan Tüpraş, rafinerilerde düz
TÜPRAŞ 32. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
16 Kasım 1983 tarihinde İzmit, İzmir, Kırıkkale ve Batman’da bulunan rafinerilerin tek çatı altında toplanması kararı ile kurulan Tüpraş, rafinerilerde düzenlenen törenler ile 32. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.  
 
Üst yönetimi temsilen Tüpraş Genel Müdür Yardımcısı Mesut İlter’in de katıldığı İzmir Rafinerisindeki tören, Rafineri Müdürü Bekir Yumuk’un konuşmasıyla başladı. Çalışanlara hitap eden Yumuk “Son 9,5 yılda Koç Topluluğunun güçlü çalışma kültürü ile harmanladığımız 32 yıllık Tüpraş yapılanması ve yarım yüz yılı aşan rafinericilik deneyimi, bilgi birikimi, çağdaş vizyoner, dinamik yönetim ve nitelikli insan kaynağımız ile ülkemizin enerjisini üreterek ekonomimize katkı sağlıyoruz. Küresel bir şirket olma hedefimiz ile dönüşümde ilk sıralara yükselme çalışmalarımızı sürdürürken jeopolitik riskler, ABD dışında kalan bölgelerin büyüme hızlarında yavaşlama, ekonomilerde toparlanma çabaları ve sektörümüzde yeni düzenlemelerin olduğu bir ortamda geleceğe hazırlanıyoruz.  Emniyet, Çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği konuları, kurum ve çalışma kültürümüzde her zaman önceliğimizdir. İş kazalarını azaltmak, temel performans göstergelerimizin en önemlisidir.
 
Teknolojik gelişimin bilinci ile işlerimiz, yapılanmamız ve sorumluluklarımızı gözden geçiriyor, değişimin dinamiklerinden yararlanmaya çalışıyoruz. İş pozisyonlarında deneyim ile gelişen yetkinliklerin, tüm rafinerilerimizde yaygınlaştırılması için başladığımız organizasyonda çapraz çalışma uygulamamızda yeni bir döneme girdik. Değişen çalışma kültürümüz bize yeni zirveleri işaret ederken, yenilenme, enerjinin tazelenmesi, süreklilik ve bayrak değişimi kavramları artık çalışma hayatımızın bir parçası olmaktadır.
 
Tüpraş olarak başarımızdaki en önemli etkenin yetişmiş nitelikli insan kaynağı olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki dönemde rafinerimizin bugün bulunduğu yerden daha ileriye gitmesi, çok daha verimli ve çok daha emniyetli bir noktaya gelmesi ancak sizlerin sayesinde olacaktır. Sizlerin desteği, özverili çalışması ve azmi sayesinde bunu başaracağımıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Bugün hizmetleri ile başarımıza katkıda bulunan birçok arkadaşımız da kıdem armağanı alacak. Hepinizi kutluyorum” dedi.
 
İzmir Rafinerisinde gerçekleştirilen törende Tüpraş’ta 5, 10, 15, 20, 25, 30 ve 35. hizmet yıllarını dolduran 245 çalışan hizmet beratlarını aldı. Aynı günün akşamı İzmir Rafinerisi emekliler buluşması yapıldı. Bu yıl dokuzuncusu yapılan emekliler buluşmasına katılan, geçmiş dönemlerde her kademede görev yapmış yüzlerce Tüpraş emeklisi anılarını tazeleyerek özlem gideriyor, ebediyete intikal eden rafinericiler minnetle anılıyor.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78