• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Kuşadası Belediyesi Dur Durak Bilmiyor

Kuşadası Belediyesi Dur Durak Bilmiyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Kuşadası Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım seferberliği tüm hızıyla sürüyor.
KUŞADASI BELEDİYESİ DUR DURAK BİLMİYOR 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Kuşadası Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Kapalı pazaryeri önünde başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlanırken bölgede bordür döşeme ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor. Camiatik Mahallesi’nin 12 sokağı ise parke ile döşendi. 
 
Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt, parke, bordür ve kaldırım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yaz sezonunun başından itibaren yol yapım atağına geçen Fen İşleri Müdürlüğü, yakında hizmete girecek olan kapalı pazar yeri çevresinde sürdürdüğü asfalt çalışmasını tamamlamasının ardından bordür ve kaldırım döşeme faaliyetine başladı. 
 
CAMİATİK’E 38 BİN METREKARE PARKE 
Bir yandan sıcak ve sathi asfalt çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bir yandan da parke döşeme faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak Camiatik Mahallesi’nin 12 sokağına toplam 38 bin metrekare parke döşendi. Yol yenileme çalışmalarından çok memnun olan mahalle sakinleri Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti. 
 
TARİHİ MEZARLIĞA ÇEVRE DÜZENLEMESİ 
Öte yandan tarihi Cevraki Mezarlığı’nda çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Mezarlığın zarar gören taş duvarı yeniden örülürken yapılacak temizlik ve peyzaj çalışması ile Cevraki Mezarlığı tümüyle yenilenecek. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78