• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İzmir 15 °C

Karşıyaka Zabıtası Filosunu Güçlendirdi

Karşıyaka Zabıtası Filosunu Güçlendirdi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Karşıyaka Belediyesi, kent içi disiplini ve halkın huzurunu korumak için özveriyle görev yapan Zabıta Müdürlüğü’nün filosunu yeni araçlarla güçlendirdi.
KARŞIYAKA ZABITASI FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Karşıyaka Belediyesi, kent içi disiplini ve halkın huzurunu korumak için özveriyle görev yapan Zabıta Müdürlüğü’nün filosunu yeni araçlarla güçlendirdi. Ekipler, 4 yeni hizmet aracı ve bir motosikletin anahtarlarını Başkan Akpınar’dan teslim aldı. Ayrıca, Zabıta Müdürlüğü tarafından kameralı denetim sistemi de kullanılmaya başlandı.
 
BAŞKAN TESLİM ETTİ
Kent düzenini sağlamak, halkın huzuru ve sağlığını güvence altına almak için gece gündüz çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, araç filosunu büyüttü. Zabıta faaliyetlerindeki hızı ve etkinliği artırmak amacıyla, yaklaşık 200 bin TL’ye 4 adet hizmet aracı ile bir motosiklet satın alındı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, araçları törenle ekiplere teslim etti.
 
DAHA HIZLI HİZMET
Her gün iki çevre ekibi, bir pazar ekibi, bir şikayet ekibi, bir mühürleme ve tebligat ekibi, pankart ekibi ve iki Çarşı ekibiyle hizmet veren Karşıyaka Zabıtası, yeni araçları özellikle merkez dışındaki mahallelere yönelik çalışmalarında kullanacak. Gelen şikayetler daha hızlı değerlendirilecek; acil durumlara zamanında müdahale edilerek sıkıntılar daha kısa sürede ortadan kaldırılacak.
 
KAMERALI ‘ŞEFFAF’ DENETİM
Ayrıca Zabıta Müdürlüğü, yeni hizmet araçları ile birlikte ilk kez kameralı kayıt sistemini de uygulamaya aldı. Buna göre, Zabıta ekipleri yakalarına takacakları küçük kameralarla denetim çalışmalarını kayıt altına alacak. 8 kamera ile faaliyete geçirilen sistem denetimde şeffaflık sağlarken, Zabıta ile esnaf arasında yaşanabilecek olası sıkıntılar da görüntülenmiş olacak.
 
“SORUMLULUĞUMUZ ARTTI”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ekiplerimizin pazaryerlerinde yaptığı denetimlerde karşılaşılan manzaralardan sonra sorumluluğumuz daha da arttı. Halkımızın sağlığını korumak için denetimlerimizi sıklaştıracağız. Zabıtamız daha şeffaf denetimler yapacak. Yapılan denetimler de kameralarla kayıt altına alınacak. Ekiplerimiz Karşıyaka’nın her mahallesine, her sokağına daha hızlı ulaşıp sorunları daha kısa sürede çözecek. Halk sağlığını tehdit edenlere karşı da daha aktif mücadele edeceğiz” dedi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78