• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

TÜYAP’tan Yurt Dışı Çıkarması

TÜYAP’tan Yurt Dışı Çıkarması
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde gerçekleşt
TÜYAP’TAN YURT DIŞI ÇIKARMASI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) tanıtım çalışmaları çerçevesinde dünyanın önde gelen ülkelerini ziyaret ediyor.
 
Kuruluşundan bu yana hazırladığı 1.397 yurtiçi, 158 yurtdışı fuar ile 97 ülkeden 263.177 firmaya hizmet veren ve Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu TÜYAP, bu yıl, dünyada markalaşmış bir fuar olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) önderliğinde yapılacak İSMOB 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. 
 
TÜYAP YURT DIŞINA AÇILIYOR
Uluslararası platformda takip edilen ve uzak coğrafyalardan ziyaretçi alan İSMOB’un tanıtım çalışmaları çerçevesinde, hedef ziyaretçilerle sıcak temas kurmayı amaçlayan TÜYAP, dünyanın önde gelen ülkelerindeki ilgili fuar ve makamları ziyaret ederek yakın ilişkiler kuruyor. Yurt dışında da adından söz ettirmeyi başaran TÜYAP, bünyesinde gerçekleştirilen tüm fuar organizasyonları için aynı titizlikle çalışıyor. Yurt dışı ziyaretlerinin ilkini İtalya’nın moda şehri Milano’ya yapan TÜYAP, Kasım ayında Rusya’nın Moskova şehrinde yapılacak Mebel fuarında bir basın toplantısı düzenleyecek. Ardından da Dubai’deki iş adamları, önemli kurum ve kuruluşların yetkilileri ile görüşmelerde bulunacak.
 
ALTI YURT DIŞI OFİSİ VE YİRMİYİ AŞKIN YURT DIŞI TEMSİLCİLİĞİ
TÜYAP’ın Kahire, Sofya, Tahran, Moskova, Tiflis ve Üsküp’te faaliyet gösteren 6 yurt dışı ofisi, Almanya, İtalya, İspanya, Fransa, Çin, Tayvan, Hindistan ve Kore’de bulunan 20’nin üzerinde yurtdışı temsilcilik ağı ile birlikte katılımcı ve ziyaretçiye yönelik doğrudan yürüttüğü tanıtım ve pazarlama çalışmalarının temelinde, Türkiye’nin 1-3 saatlik uçuş mesafesinde yaklaşık 60 ülkeyi kapsayan ve 1.5 milyar nüfusu içine alan geniş bir coğrafyanın merkezinde yer aldığı gerçeği ile hareket ediliyor.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78