• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İzmir 15 °C

Saka'dan Yeni Kabine Değerlendirmesi

Saka'dan Yeni Kabine Değerlendirmesi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Yeni Hükümet’in ülkemize, bölgemize ve iş dünyasına hayırlı olmasını dileyen, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Ba
ALTO BAŞKANI SAKA’DAN YENİ KABİNE DEĞERLENDİRMESİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Yeni Hükümet’in ülkemize, bölgemize ve iş dünyasına hayırlı olmasını dileyen, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Adnan Saka, "64’üncü hükümetin kurulmasıyla ekonomi başta olmak üzere tüm alanlarda yeni reformların hayata geçirileceği bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum” dedi.
 
Yeni kabinenin kurulmasının ardından piyasalardaki belirsizlik ortamının ortadan kalktığını söyleyen Saka, “Kabinede tecrübeli isimlerle yeni enerjiye sahip isimlerin bir arada yapacakları çalışmalarla, ülkemizin yeniden hızlı büyüme trendini yakalayan, ihracatını artıran bir ülke konumuna geleceğine inanıyorum. İzmirliler olarak ise İzmir’den bakan sayısının birden fazla olması noktasındaki talebimiz gerçekleşmedi. Ancak İzmir milletvekili Sayın Binali Yıldırım'ın, önemli projeleri hayata geçirdiği Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na yeniden atanması İzmir için oldukça sevindirici bir durum. Ulaştırma ve denizcilik alanında sayın bakanımızla birlikte kentimizde önemli projelerin hayata geçeceğinden eminiz. Bu vesileyle yeni dönemin ülkemiz, bölgemiz ve iş dünyamız adına hayırlara vesile olmasını ve tüm bakanlarımızla birlikte sağlıklı bir çalışma dönemi geçirmeyi diliyorum” diye konuştu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78