• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İzmir 17 °C

Dikili'de Kırsal Seferberlik

Dikili'de Kırsal Seferberlik
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İlçesinde gerçekleştirdiği kalıcı yatırım ve sosyal, kültürel projelerle adından sıkça söz ettiren Dikili Belediyesi, rutin belediyecilik çalışmalarını da
DİKİLİ'DE KIRSAL SEFERBERLİK
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İlçesinde gerçekleştirdiği kalıcı yatırım ve sosyal, kültürel projelerle adından sıkça söz ettiren Dikili Belediyesi, rutin belediyecilik çalışmalarını da en başarılı şekliyle ortaya koymaya devam ediyor.
 
Dikili Belediyesi tarafından kentte sürdürülen hummalı temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Her ay ilçenin çeperlerinde bulunan kırsal mahallelere çıkartma yapan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan köşe bucak mıntıka temizliği yaparken diğer yandan ağır iş makineleriyle mahalleleri moloz ve diğer büyük katı atıklardan arındırıyor.
 
KÖŞE BUCAK TEMİZLENDİ
Kentini daha güzel, daha modern ve daha çağdaş bir konuma getirme çabasıyla her ay bir mahalle de temizlik hareketi gerçekleştiren Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bu ayda Kıratlı Mahallesi'ne çıkartma yaptı. Kıratlı Mahallesi'nde köşe bucak elden geçirilerek, sokak aralarında ve mahalle kırsalında yağmur ve rüzgar nedeniyle biriken çalı, çırpı, evsel atık, moloz ve diğer atıklar toplanarak bertaraf edildi. Yılların kangren yarası olan mahalle sınırları içerisinden geçen Karaavut Deresi dere yatağı ve çevresi de İZSU Genel Müdürlüğü işbirliğinde Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tertemiz hale getirildi.
 
15 KAMYON ÇÖP BERTARAF EDİLDİ
15 kamyon çöp ve molozun toplandığı çalışma sonrası Kıratlı Mahalle Muhtarı Yüksel Sezer ile mahalle sakinlerini katılımıyla Karaavut Deresi’nin Kasan Mevkiindeki dere yatağının koruma alanına Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden temin edilen 50 adet çam fidanı dikilmesi işlemi gerçekleştirildi. Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün sevk ve idare ettiği çalışmalarda en küçük ayrıntının bile göz ardı edilmediği dikkat çekerken, Kıratlı Mahallesi'nin içi ve çevresi ile mahalle sınırlarında bulunan Karaavut Deresi’nin dere yatağının ter temiz yapılması, mahalle halkı tarafından takdirle karşılandı. Mahalleliler titizlikle gerçekleştirilen bu çalışmalardan dolayı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ile belediye çalışanlarına teşekkür etmeyi ihmal etmediler.
 
“BİZ DİKİLİ SEVDALISIYIZ”
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, “Kentimizin her noktası bizim için çok önemli. Bu nedenle kentimizin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet sunma gayreti içerisindeyiz.  Soğuk ve yağmurlu geçmesi beklenen kış günleri öncesi iyi giden hava şartlarını da fırsat bilerek ekiplerimiz mahallelerimizde, bir yandan köşe bucak temizlik yaparken, diğer yandan da kent estetiğini bozan moloz ve katı atıkların bertaraf edilme işlemini gerçekleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzün son olarak Kıratlı Mahallesi genelinde gerçekleştirdiği çalışmayla vatandaşlarımızın sağlıklı ve ferah bir ortamda yaşayabilmelerine büyük katkı sunduk. Daha temiz, daha yaşanılabilir bir Dikili için vatandaşlarımızın da bizlere destek vermesini istiyoruz” dedi.  Başkan Tosun sözlerini, “Göreve geldiğim gün Dikili'ye ve Dikilililere hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ve bu onurla gece gündüz demeden çalışacağımı söylemiştim. Bugün de aynı şeyi söylüyorum. Ben ve çalışma arkadaşlarım Dikili'ye gönülden sevdalıyız. Yaptığımız her çalışma, hayata geçirdiğimiz her proje bizlere büyük heyecan ve mutluluk veriyor. Sürdürdüğümüz çalışmalarla kentimiz kısa zamanda Türkiye'nin olduğu gibi Akdeniz'in de gözbebeği olacak” şeklinde tamamladı.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78