• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İzmir 15 °C

Aliağa CHP'de FETRET dönemi...

Aliağa CHP'de FETRET dönemi...
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Göreve geldiği günden beri Belediye Meclis Üyeleri’nden yana yüzü gülmeyen CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın İlçe Örgütü’nde ‘hâkimiyet’ kura
ALİAĞA CHP'DE FETRET DÖNEMİ
 
Göreve geldiği günden beri Belediye Meclis Üyeleri’nden yana yüzü gülmeyen CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın İlçe Örgütü’nde ‘hâkimiyet’ kuramadığı gözleniyor.
 
UZLAŞTIRICI VE BİRLEŞTİRİCİ DEĞİL
Aliağa’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu temsil eden Özcan Durmaz, ‘ekibine sahip çıkamayan’ bir ilçe başkanı görüntüsü veriyor. Parti içinde birleştirici olmayı bir türlü başaramayan Özcan Durmaz ile birlikte 2014 yerel seçimlerinde duraklama dönemine giren Aliağa CHP İlçe Örgütü, şimdi de gerileme dönemini yaşıyor.2014 yerel seçimleri öncesinde yaşanan Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde İlçe Başkanı olarak ‘uzlaştırıcılık’ misyonunu yerine getiremeyen Özcan Durmaz, o dönemde de birleştirici olamadığı için İlçe Örgütü’nün bölünmesini sadece karşıdan izlemekle yetinmişti.
 
TUTUMLU BABANIN HOVARDA ÇOCUĞU GİBİ
Özcan Durmaz’ın ilk defa İlçe Başkanı olduğu dönemde Aliağa Belediyesi’nin CHP’de olduğunu ve Durmaz’ın adeta hazır iktidara konduğunu hatırlatan Aliağalı CHP’liler, “Sayın Durmaz, tutumlu babanın hovarda çocuğu misali, devraldığı büyük mirası hoyratça tüketmeye devam ediyor. Partimiz kendisinin liderliğinde önce Belediye Başkanlığını kaybetti. Şimdiler de bir bir Meclis Üyelerini kaybediyor. Her gidenin arkasından kendini haklı çıkarmak adına açıyor ağzını yumuyor gözünü. Özcan Durmaz’a elbet hak veriyoruz. Ama bugün ihanetle suçladığı isimleri 2014’te kendisi aday gösterdi. Ayrıca herkes kötü de bir sen mi iyisin diye sorarlar adama” diyerek, Başkan Özcan Durmaz’a olan tepkilerini dile getiriyorlar.
 
TEK BAŞINA KALACAĞINI MI ÖNGÖRÜYOR?
Aliağa CHP’de 2014 yılında yerel iktidarın altın tepsi içinde MHP’ye sunulmasıyla başlayan fetret dönemi, 2015 yılında da Belediye Meclis Üyeleri’nin kaybedilmesiyle devam etti.  2015 yılında Belediye Meclis Üyeleri Selma Orhan ve Murat Yaman’ın istifasıyla sarsılan Aliağa CHP İlçe Örgütü’nün lideri Özcan Durmaz’ın yaşanan kayıplar sonrasında yakın dostlarına, “Bu Parti’nin içinde tek başıma da kalsam, Allah bana ömür verdiği sürece  CHP’nin 6 oklu bayrağını Aliağa’da büyük bir şerefle dalgalandırmaya devam edeceğim”  dediği iddia ediliyor. 
 
ALAATTİN YÜKSEL’İN DURUMA EL ATMASI BEKLENİYOR 
Örgütçülüğü,  disipline verdiği önem ve başarıya olan hassasiyetiyle bilinen CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in de Aliağa CHP İlçe Örgütü’nün durumundan son derece rahatsız olduğu konuşuluyor. Kısa bir süre önce CHP İl Örgütü’nün başına geçerek İzmir’de barışı sağlayan Yüksel’in gün geçtikçe kan kaybeden CHP Aliağa İlçe Örgütü’ne de el atması bekleniyor. Aliağalı CHP’liler de İzmir İl Örgütü’nü birleştirmek adına uygulanan  Alaattin Yüksel formülünün mutlaka Aliağa İlçe Örgütü’nde de uygulanması gerektiğini savunuyor. Aliağa’da CHP’nin başına tıpkı Alaattin Yüksel gibi ağabey misyonunu üstelenecek ve herkesi kucaklayacak  tecrübeli bir ismin mutlaka iş başına getirilmesini savunan Aliağalı CHP’liler, “Zararın neresinden dönersek kardır” diyerek, Aliağa CHP’nin acilen mercek altına alınması gerektiğini söylüyorlar.
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78