• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

Günal Biçer'i istifaya davet etti

Günal Biçer'i istifaya davet etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ile birlikte; MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a yönelik mesnetsiz eleştirilerde bul
MHP'Lİ TANER ACAR, CHP FOÇA İLÇE BAŞKANI GÜNAL BİÇER'İ İSTİFAYA DAVET ETTİ 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar,  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ile birlikte; MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a yönelik mesnetsiz eleştirilerde bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın basın toplantısına katılarak, destek veren  CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer’e tepki gösterdi.
 
GÖKHAN DEMİRAĞ İLE BİR BİR ÖRTÜŞÜYOR 
Aziz Kocaoğlu, Alaattin Yüksel ve Özcan Durmaz tarafından isnat edilen suçlamaların Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile değil, CHP’li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile bire bir örtüştüğünü öne süren MHP’li Taner Acar, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın Foça’yı nasıl bir totaliter yönetim anlayışıyla yönettiğini Foça’da yaşayan herkesin çok iyi bildiğini söyledi.
 
ÖNCE İSTİFA ETSİN...
Günal Biçer’in CHP Foça İlçe Başkanlığının yanı sıra Foça Belediyesi’nde de personel olarak istihdam edildiğini dikkati çeken Taner Acar, “Sayın Günal Biçer, ya belediyede ki işinden ya da ilçe başkanlığı görevinden istifa etsin, ondan sonra Özcan Durmaz’ın basın toplantısına katılmayı düşünsün” dedi.
 
CEVAP VER GÜNAL BİÇER O GÜN YEVMİYEN ÇALIŞTI MI?
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın basın toplantısını mesai saati içinde düzenlediğinin altını çizen Taner Acar, şunları söyledi: “Foça Belediyesi’nin personeli olan CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer’in  Aliağa’da düzenlenen basın toplantısına katıldığı gün Belediye de ki  yevmiyesi  işlemeye devam etmiş midir.  Basın toplantısına giderken Belediye Başkanından izin almış mıdır? Yoksa o gün izinli olduğu için mi Belediyede ki görev yerini terk edip  gönül rahatlığıyla Aliağa’ya gitmiştir. Bu konuda  Sayın Günal Biçer’inde bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz” 
 
DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA 
İş lafa geldiği zaman siyasi etikten bahseden CHP’lilerin mangalda kül bırakmadıklarını söyleyen Taner Acar,  "Basın toplantısı düzenleyerek, iftiralar üzerinden Aliağa Belediye Başkanımıza siyasi etik dersi vermeye kalkanların eylemleri, söylemleriyle örtüşmüyor. Dinime küfreden bari Müslüman olsa” diyerek, CHP’nin ilginç insanların partisi olduğunu söyledi.
 
TRAJİK 
Kısa bir süre önce CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemallettin Alper’in çalıştığı Bayraklı Belediyesi'nin taşeron şirketindeki işinden şerefiyle istifa ettiğini hatırlatan Taner Acar,  “CHP’nin siyasi etiğe önem veren bir parti olduğunu göz önünde bulundurarak, tıpkı Sayın  Cemallettin Alper gibi Sayın Günal Biçer’i de Foça Belediyesi’nde ki görevinden şerefiyle istifa etmeye davet ediyorum. Benim bu davetime siyasi etiğe büyük önem veren Sayın Aziz Kocaoğlu ile birlikte  Sayın Alaattin Yüksel’in de tam destek vereceğine inanıyorum.  Zira bir siyasi Parti’nin Genel Başkanını vilayetlerde İl Başkanı, kazalarda İlçe Başkanı temsil eder. Dolayısıyla Günal Biçer Foça’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu temsil etmektedir. Kılıçdaroğlu’nu temsil eden bir İlçe Başkanının Belediye Başkanının emrinde işçi olarak çalışması trajiktir” diye konuştu.   
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78