• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İzmir 19 °C

Gündoğdu’da Bir Lezzet Durağı

Gündoğdu’da Bir Lezzet Durağı
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Türkiye’nin güçlü gözlük markası Mert Optik, 14 Şubat Sevgililer Gününde sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
GÜNDOĞDU’DA BIR LEZZET DURAĞI: BADE
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Eski bankacı Ferhan Yakın tarafından Gündoğdu Meydanı’nda açılan BADE Restoran, klasik balık restoranlarından farklı olarak zengin mezeleri ve balık ara sıcağı alternatifleri ile yepyeni lezzetleri müşterileriyle buluşturuyor.
 
“Keyifli bir balık yiyelim, mezeler de her zaman yediklerimizden farklı olsun”diyenler için ideal bir mekan yaratmak üzere yola çıktıklarını belirten Ferhan Yakın, “Oldukça zengin bir mutfağa sahibiz. Balığın yanısıra deniz mahsullü ara sıcaklarımız özellikle tercih ediliyor. Şevket-i bostanlı karides, soğanlı kalamar,hellimli levrek sarma, çıtır balık böreği ve levrek marin gibi değişik meze seçeneklerimiz müşterilerimizin damak zevkine hitap ediyor.Akdeniz esintileri taşıyan dekorasyonumuz ve merkezi konumuzuz da tercih sebeplerimizden. İzmir’in güzel havasından faydalanmak isteyenler için dış mekanda oturma imkanımız da bulunuyor.”dedi.
 
BADE’nin Sevgililer Gününe özel menüsünde zengin meze ve ara sıcak çeşitleri bulunuyor. İsteyenler ara sıcak yerine balıktan yana da tercihlerini kullanabilecekler. Limitli içki ve meyve eşliğinde minik aşk pastasının da dahil olduğu fiyat, 2 kişi için 150 TL.
 
Gerek hizmet kalitesi, gerekse farklı lezzetleriyle balıkseverlerin uğrak yeri haline gelen mekanın müşterileri arasında Gönül Yazar, Işın Çelebi, Birsen Tezer gibi ünlü isimler de bulunuyor. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78