• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İzmir 20 °C

Yemek Yapım İhalesi

Yemek Yapım İhalesi
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu malzemeli yemek Hizmet Alım ihalesine çıkıyor.
AFYONKARAHİSAR POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU’NDAN MALZEMELİ YEMEK YAPIM İHALESİ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu malzemeli yemek Hizmet Alım ihalesine çıkıyor. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereği açık ihale usulünce gerçekleştirilecek. 
 
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü öğrencileri için idarenin mutfağında 14 işçi ile pişirilmek üzere malzemeli yemek hizmeti alımı yapılacak ihale 2 Mart 2016 saat 10.00’da Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü adresinde yapılacak. Gerekli detaylara EKAP’ta yer alan ihale dokümanındaki idari şartnameden ulaşılabilecek.
 
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü öğrencileri için 70.100 Adet Sabah Kahvaltısı, 64.050 Adet Öğlen Yemeği ve 57.600 Adet Akşam Yemeği verilecek. 
 
Duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İhale dokümanı https://ekap.kik.gov.tr/EKAP adresinden ve Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü  adresinden görülebileceği gibi 30 TL karşılığında satın alınabilecek. İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü adresine elden verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78