• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İzmir 25 °C

Yıkanabilir Bebek Bezi Kullanmak İçin 10 Neden

Yıkanabilir Bebek Bezi Kullanmak İçin 10 Neden
Günümüzde bebek bakımında annelerin işini kolaylaştıracak onlarca ürün arasında artık yıkanabilir bebek bezi de mevcut.
YIKANABİLİR BEBEK BEZİ KULLANMAK İÇİN 10 NEDEN
 
Günümüzde bebek bakımında annelerin işini kolaylaştıracak onlarca ürün arasında artık yıkanabilir bebek bezi de mevcut. Yurt dışında sık kullanılan yıkanabilir bebek bezini Türkiye ile 2008 yılında ilk kez tanıştıran BabyNEO, bebekler için organik ve sağlıklı bir seçenek sunuyor. Nefes alabilen, alerji yapmayan, bakteri barındırmayan bu bezler, bebeğinizin hassas cildini korurken tuvalet alışkanlığını da daha çabuk edinmesini sağlıyor. Ayrıca atık haline dönüşmediği için dünyayı da koruyor 
 
Bilinçlenen aileler yıkanabilir bebek bezlerine dönmeye başladı. Doğal kumaştan üretilen ve kimyasal içermeyen özelliğiyle bebek sağlığını koruyan Türkiye’nin ilk yıkanabilir bebek bezi markası BabyNEO, nefes alabilen, doğal, alerji yapmayan ve bakteri barındırmayan mikrofiber kumaştan üretilen yıkanabilir bebek bezleri ile bebek sağlığı için birçok fayda sağlıyor. BabyNEO’nun, aynı zamanda yıkanabilir bebek bezlerinin en gelişmiş modeli Tek Beden Yıkanabilir Bebek Bezi de mevcut. BabyNEO’nun ödüllü Tek Beden Yıkanabilir Bebek Bezi, çift taraflı pedi sayesinde bebeğinize ister daha kuru bir his, ister bambu-pamuk özel kumaşı ile doğal yumuşaklık ve rahatlık sağlıyor. Ayrıca ilk bebeğinizde yüzde 60 tasarruf yapmanızı sağlarken, ikinci bebek için ise bez masrafını ortadan kaldırıyor.
 
BabyNEO Genel Müdürü Kaan Özsökmen, yıkanabilir bebek bezlerinin daha sağlıklı kullanım sunduğuna dikkat çekiyor. Özsökmen, “Kullan-at bebek bezleri bebeğinizin cildi için sıcak bir ortam yaratır. Kumaştan ürettiğimiz BabyNEO yıkanabilir bebek bezlerimiz nefes alabilir özelliğe sahip. Aynı zamanda kullandığımız kumaş, doğal, alerji yapmayan ve bakteri barındırmayan mikrofiber özelliği de taşıyor. Dolayısıyla BabyNEO, diğer bezler ve naylon külotlar gibi bebeğin poposunu aşırı izolasyon ile hapsedip bezin içerisindeki nemli hava ile pişiğe sebep olmuyor” dedi.  
 
İşte Yıkanabilir Bebek Bezi Kullanmanız İçin 10 Neden;
1. Pişiğe yol açmaz.
2. Alerji yapmaz.
3. Bakteri barındırmaz.
4. Hijyeniktir.
5. Kimyasal jel içermez.
6. PVC, BPA, Naylon gibi kanserojen madde içermez.
7. Tuvalet eğitimine yardımcı olur.
8. Kolay temizlenir, leke tutmaz, çabuk kurur.
9. Sertifikalı kumaşlarla üretilmiştir.
10. Çevre dostudur. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78