• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İzmir 17 °C

Çanakkale Ruhu Devam Edecektir

Çanakkale Ruhu Devam Edecektir
18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla açıklama yapan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer
BAŞKAN ÖZER “ÇANAKKALE RUHU BUGÜNDE DEVAM EDECEKTİR”
 
 Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, '18 Mart Çanakkale Zaferi ' münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 
 
Başkan Necdet Özer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “250 binin üzerinde askerimizin şehit olduğu Çanakkale zaferimizin 101. yılını kutluyoruz.   Türk milletinin vatanı ve milleti uğruna biran bile gözünü kırpmadan canını nasıl feda ettiğini bu önemli destanla bir kez daha tüm dünyaya duyuruyoruz. 
 
 
 
 
Türk milleti olarak bizlerin en büyük gücü ve zenginliği vatan sevgisi ve bütünlüğümüzdür. Çanakkale’de yaşananlar asla unutulmamalıdır.
 
Vatanımız ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birlik, beraberliğimiz ve kardeşlik duygularımızı hiçbir kuvvet bozamayacaktır.
 
Çanakkale’de yaşananlardan bunu anlamalıyız, bu cennet vatana dönük o günkü emeller neyse, bugün de aynı şekilde devam etmektedir. 
 
Genç yaşlı kadın erkek demeden ülkemizin dört bir yanından Çanakkale’ye giden kahramanlarımız bu Şanlı Zaferi kazandıklarında düşman askerlerine hürmeten mutluluklarını bile dışa dönük yaşayamamışlardır.
 
Buradan da anlaşılacağı gibi Türk insanı olarak kendilerini öldürmeye gelenlere bile kucaklarını açıp yaralarını sararak Dünyaya insanlık dersi verdik. Bu bakımdan bu zorlu mücadele aynı zamanda insanlığın savaşı yendiği yerdir.
 
Bu duygularla, bu büyük zaferin gururunu bizlere armağan eden, Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları başta olmak üzere; aziz Türk Milleti ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78