• BIST 9461.31
  • Altın 2492.122
  • Dolar 32.5992
  • Euro 34.8003
  • İzmir 22 °C

İndirim Günleri Başladı

İndirim Günleri Başladı
Aliağa Ticaret Odası, ekonomik kriz sonucu piyasada oluşan durgunluğu aşmak amacıyla üyesi olan kuruluşların katılımıyla “indirim günleri” kampanyası başlatıyor.

ALİAĞA"DA İNDİRİM GÜNLERİ BAŞLIYOR

 

ALİAĞA"DA KRİZ VE DURGUNLUĞA KARŞI İNDİRİMLİ SATIŞ KAMPANYASI BAŞLATILDI

 

ALİAĞA TİCARET ODASI, ÜYESİ OLAN İŞYERLERİNİN ÜRÜN VE HİZMETLERİNDEKİ İNDİRİMLERİNİ “İNDİRİM GÜNLERİ” ADIYLA YAYINLAYACAĞI İNSERT EK İLE İLÇEDEKİ TÜM EVLERE ULAŞTIRACAK.

 

 

Aliağa Ticaret Odası, ekonomik kriz sonucu piyasada oluşan durgunluğu aşmak amacıyla üyesi olan kuruluşların katılımıyla “indirim günleri” kampanyası başlatıyor. Kampanya kapsamında ürünlerinde belirledikleri indirimleri Aliağa Ticaret Odası"na bildiren esnafın bu indirimleri Oda tarafından 20 bin adet basılacak "İndirim günleri" broşürü ile ilçedeki tüm konutlara dağıtılacak. İndirim günleri insert"i Cumartesi ve Çarşamba günleri kurulan Halk Pazarlarında da açılacak stantlarla Aliağa halkına dağıtılacak.

 

Kampanya Cumartesi Pazarında başlatılacak

Kampanyaya 4 Nisan Cumartesi günü Aliağa Kapalı Pazaryeri"nde açılacak olan Halk Pazarında start verileceğini söyleyen Aliağa Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Pazaryerinde açacağımız stand ile kampanyamıza katılan işyerlerinin indirimlerinin yer aldığı “İndirim günleri” kataloğumuz tüketicilere dağıtılacak. Devam eden günlerde de kampanya kapsamındaki indirimleri tüketicilere doğrudan ulaştıracağız” Dedi.

 

İndirim günleri kataloğu dağıtılacak

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, ekonomik krizin, tüketicinin alışveriş eğilimlerini olumsuz etkilediğini ifade ederek, “İndirim günleri kampanyasını başlatarak hem Odamız üyesi esnaf ve ticaret erbabımıza fayda sağlamayı hem de vatandaşlarımızın istediği ürünleri daha uyguna alabilmesini amaçladık. Piyasada yaşanan durgunluğu aşmak ve piyasayı biraz olsun canlandırmak istedik. Kampanyamız; üyemiz olan işyerlerinin kendi belirledikleri indirim oranlarını odamıza yazılı olarak bildirmeleriyle oluşan bir indirim kataloğu hazırlayıp bunu ilçemizdeki tüm konutlara dağıtmayı içeriyor. Kampanyaya katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Esnaftan İndirimlere bağlılık taahhüdü

Kampanyanın Aliağa Ticaret odası Meslek Komitelerinden oluşan çalışma grubu tarafından şekillendirildiğini ifade eden Saka, Kampanya kapsamında üyelerimiz kendi belirleyeceği oranda indirim yaparak, ürünlerini satışa sunacak. Bu indirimlerine bağlı kalacağını yazılı olarak bize taahhüt edecek. Biz de üyelerimizin indirim kampanyalarından oluşan “indirim günleri” adlı kataloğumuzu ilçede tüm evlere dağıtacağız.” Dedi.

 

Hem tüketici hem esnaf kazanacak

Kampanyanın hem tüketicinin hem de satıcının kazanması amacıyla hazırlandığını kaydeden Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Tüketicilerimiz malı mevcut fiyatından daha ucuza alırken, üyemiz esnaf ve ticaret erbabımız ise işlerinde hareketlilik yaşayacak. Tüketiciyi sokağa çekerek her dalda faaliyet gösteren esnaf ve sektörün yararlanmasını istiyoruz. Kampanyada indirim oranları yüzde 10-50 arasında değişiyor. Ayrıca her mağazanın ve esnafın Odaya yazılı olarak bildirmesi koşuluyla kendi indirimini kendisinin belirlemesi konusunda da serbestlik getirdik” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78