• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C

Karamel Aliağa'da Açıldı

Karamel Aliağa'da Açıldı
ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan’ın eşi Sema Timurhan ile Şengül Çoker’in işletmeciliğini yaptığı Karamel Cafe açıldı. Zeytinli Park karşısı cafeler sokağında hizmet giren cafenin açılışı iş, siyaset ve spor camiasından birçok

KARAMEL"İN AÇILIŞI İŞ, SİYASET VE SPOR CAMİASINI BİR ARAYA GETİRDİ.

 

ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan"ın eşi Sema Timurhan ile Şengül Çoker"in işletmeciliğini yaptığı Karamel Cafe açıldı. Zeytinli Park karşısı cafeler sokağında hizmet giren cafenin açılışı iş, siyaset ve spor camiasından birçok ismi bir araya getirdi.  

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Kaymakam İbrahim Keklik, Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Aytuğ, Aliağa Petkim Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner, Takım Kaptanı Reha Öz, Kulüp Başkanı Metin Timurhan"ın eşi Sema Timurhan ve işletmenin ortağı Şengül Çoker"in yaptığı açılışa Aliağaspor Kulübü yöneticileri, basketbol takımının yerli ve yabancı oyuncuları, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Kent Konseyi Başkanı Sedat Güç, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ÖNCE AÇILIŞ SONRA TEKEL İŞÇİLERİNE DESTEK

Başkan Oğuz"un işletmenin Aliağa"ya ve iletmecilere hayırlı olmasını dilerken Tekel işçilerine destek vermek için Demokrasi Meydanı"nda ki basın açıklamasına katılmak üzere açılıştan ayrıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78