• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Saka TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Oldu

Saka TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Oldu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69’uncu Genel Kurulu’nda TOBB Mesleki Eğitim Kuruluna üye olarak seçilen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Türkiye’deki Mesleki eğitime ilişkin konuları ince

ALTO Başkanı Adnan Saka TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Oldu

Aliağa Ticaret Odası (ALTO)  Başkanı Adnan Saka, TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanlığına seçildi.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 69’uncu Genel Kurulu’nda TOBB Mesleki Eğitim Kuruluna üye olarak seçilen Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Türkiye’deki Mesleki eğitime ilişkin konuları incelemek ve sonuçlarını değerlendirmek amacıyla kurulan TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

Bu konuda açıklama yapan Saka, “10 Şubat 2014 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde yapılan kurul toplantısında beni bu göreve layık gören başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve değerli kurul üyesi arkadaşlarıma gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eder, çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde aktif bir şekilde yürüteceğimize ve iş dünyasına katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Eğitimli bir toplum ve eğitilmiş iş gücüne sahip olmanın önemine dikkat çeken Başkan Saka, “ Eğitimli ve kalifiye eleman eksikliği Türkiye’nin kanayan yarası durumundadır. Ülkemizde faaliyet gösteren sektörlerin neredeyse hemen hepsi eğitimli eleman konusunda sıkıntı çekmekte ve aradığı nitelikteki elemanı bulamamaktadır. Ülke olarak eğitimli bir toplum ve nitelikli iş gücüne sahip olmalıyız, bu gücü sağlamak adına Sayın Hisarcıklıoğlu ve kurul üyesi arkadaşlarımla birlikte önemli projelere imza atacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78