• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İzmir 25 °C

İzmir'de termal turizmi...

İzmir'de termal turizmi...
Aliağa Haber / Demokrat Foça Gazetesi / Yeni Vizyon Gazetesi / Arasta / Alfa Tivi Kaya İzmir Thermal Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Ozan Bayer, 2014 yılı ve yakın gelecekte Ege’de sağlık ve termal turizminin etkisini giderek arttıracağını söyledi.
KAYA İZMİR THERMAL OTEL SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ OZAN BAYER; “İZMİR TERMAL TURİZMİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKECEK”
 
Aliağa Haber / Demokrat Foça Gazetesi / Yeni Vizyon Gazetesi / Arasta / Alfa Tivi  
 
Kaya İzmir Thermal Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Ozan Bayer, 2014 yılı ve yakın gelecekte Ege’de sağlık ve termal turizminin etkisini giderek arttıracağını söyledi. Dikkatlerin fazlasıyla İzmir’e çevrileceğini belirten Bayer, “21’inci yüzyılın gerçek değeri ‘sağlık’ olacaktır. Bu da sağlık ve termal turizminin önemini ortaya koyuyor” şeklinde konuştu.
İzmir’in turizm çeşitliliğini arttırmak adına sağlık ve termal turizminin çok önemli bir fırsat olduğunu belirten Ozan Bayer, “İzmir turizminde her zaman taşıyıcı bir turizm çeşitliliğine ihtiyacımız olduğunu konuşuyorduk. Bu yıl için ve yakın gelecekte sağlık ve termal turizminin özellikle İzmir’de bir üs haline geleceğini öngörüyorum. Çevreye duyarlı sağlık temalı turizm tesislerinin, geleceğin turizm çeşitliliğini oluşturacaktır” dedi. 
 
Sağlık ve termal turizminin İzmir’le birlikte anılması gerektiğini söyleyen Bayer, “Hafızalarda bu iki kavramın İzmir ile yer etmesi gerekiyor. İzmir turizm çeşitliliği için bu son derece önemli. Kenti ön plana çıkartacak taşıyıcı bir öğeye ihtiyacımız vardı ve artık bu iki öğenin üzerine gitmenin zamanı gelmiştir” diye konuştu.
 
KAYA THERMAL ÖNCÜ OLDU
Türkiye’de turizm çeşitliliği olarak 30 yıldır gelişmeye çalışılan sağlık ve termal turizminin ilk tohumlarının sektör olarak Kaya İzmir Thermal’de atıldığını vurgulayan Bayer, “Özellikle termal ve sağlık turizminde sadece İzmir değil Türkiye’nin önemli markalarından olan Kaya İzmir Thermal Otel, İzmir Körfezi’ne hakim konumuyla sağlık ve termal turizmi alanında kalitesini koruyor. Konuklarına 5 yıldızlı, lüks bir termal ve spa keyfi sunan, Antik dönemlerden bugüne iyileştirici termal suyuyla ün salmış tarihi Agamemnon Kaplıcaları üzerine kurulmuş olan otelimiz, Türkiye’nin en modern kaplıca ve kür merkezi olarak fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezimizle birlikte konuklarına iyi hissetmenin mutluluğunu yaşatmaktadır” diye konuştu. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78