• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • İzmir 16 °C

Elazığ'lılardan Yorulmaz'a destek

Elazığ'lılardan Yorulmaz'a destek
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz dün akşam Aliağa’da merkez seçim ofisinde Elazığlı vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir katılımın ol
ELAZIĞ'LILARDAN  YORULMAZ’A DESTEK 
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz dün akşam Aliağa’da merkez seçim ofisinde Elazığlı vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu programda, Elazığlılar İbrahim Etem Yorulmaz’a büyük ilgi gösterdi.
Toplantıya katılan Elazığlılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Yorulmaz, “Biz yerel yöneticileriz.  İlk olarak bulunduğumuz bölgeyi, bulunduğumuz ilçeyi, kenti, düzeltmekle, yerel hizmetin tam manasıyla yapılması ile görevliyiz “ dedi. Yorulmaz şöyle konuştu:“Bizim önümüze çıkarak “neden aday oldun? Neden bu partiden aday oldun?” diye soranlar var. Aliağa’da alt yapı sorunlarından tutunda yol, trafik, otopark, üst geçit, alt geçit olmaması gibi sorunlar varken bu sorunları çözmek adına aday olmak suç mu diye cevap veriyorum” diye konuştu.       
 
YALNIZCA SİZİ SEVİYORUM DEMEKLE OLMAZ
Amacının Aliağa’ya hizmet getirmek olduğunu vurgulayan Yorulmaz, “ İnsan sevgisi yalnızca sizi seviyorum demekle olmaz. Bu sözün içini doldurmanız gerek. Yeni Şakran’a 24 saat sağlık hizmeti getirdik, acil vakalara müdahale edecek bir sistem kurduk. Bakıma muhtaç veya hastaneye gidemeyecek kadar rahatsızlığı olan insanımızın ayağına sağlık ekibini gönderen bir sistem kurduk. İnsanımız için gerekli olan alt ve üst geçitleri yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Dolayısıyla biz insan odaklı çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Baktığımız zaman Aliağa’nın bu kadar büyük bütçesi olmasına rağmen eski garaj mevkiinde ne doğru dürüst bir durak var ne de bir üst geçit var. Bu durum Aliağa’ya yakışmıyor.”diye konuştu.
 
HER ŞEYDEN ÖNCE GÜLER YÜZLÜ OLACAĞIZ
Toplantıda vatandaşların sorularını da yanıtlayan Yorulmaz şunları söyledi:
“Biz insanlara iş olacağız, sağlık olacağız her şeyden önce de sevgi dolu güler yüzlü olacağız. Hiç kimse kusura bakmasın yalnızca zenginin yanında olan belediye başkanı, meclis üyeleri olmayacağız. Biz kaynayan aşın, tüten ocağı olacağız”
 
BİNALİ YILDIRIM İZMİR İÇİN BİR ŞANS,  BİR FIRSATTIR
Bu ülkede cumhuriyet tarihinde 6 bin km yol yapıldığını, Binali Yılmaz’ın göreve geldiği günden beri  bunun yaklaşık 3 katı kadar bölünmüş yol yaptığını ve insanları bir birine bağladığını kaydeden Yorulmaz,” Zamanında sadece zenginlerin uçtuğu o uçakları, hava alanlarını halkın hava alanı haline getiren Sayın Binali Yıldırım’a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum. Son derece mütevazı ve özverili bir şekilde çalışan Sayın Bakanımız Binali Yıldırım İzmir için bir şans, bir fırsattır. Sayın Binali Yıldırım İzmir’i çok seviyor ve bunun içindir ki İzmir için 1414 tane proje açıkladı. İnanıyorum ki İzmirliler de kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmete kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyor ” diye konuştu.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78