• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İzmir 19 °C

Rotası Aliağa Belediye Başkanlığı

Rotası Aliağa Belediye Başkanlığı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Denizciler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ergün Kayadeğirmeni Dernek Genel sekreteri M
İBRAHİM ETEM YORULMAZ’IN ROTASI ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Denizciler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ergün Kayadeğirmeni Dernek Genel sekreteri Mustafa Pınar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yorulmaz, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi, üyelerin sorularını yanıtladı. 
 
Dernek Başkanı Ergün Kayadeğirmeni’nin, Türkiye’nin yurtdışına açılan en büyük kapılarından biri olan Aliağa’da yıllardır yol sorunlarının çözülememesi nedeniyle sıkıntı çektiklerini belirtmesi üzerine Yorulmaz, şunları söyledi:“Aliağa’da 82 bin insan yaşıyor ama herkesin ortak sorunu yol. Hiç kimse bu konuda memnun değil.  Bizler Binali Yıldırım’ı boşuna istemiyoruz. Çözüm noktasında hızlı hareket etmek lazım. Karayolları ve Büyükşehir ile koordinasyon içinde hareket etmek lazım. Sizler sorunun tam göbeğindesiniz. Herkesin ortak sorunu yol ama yıllardır maalesef çözülemiyor.”
 
Aliağa’da sanayinin geliştiğine dikkat çeken Yorulmaz, sanayi ile birlikte diğer sektörlerin de gelişmesi ve istihdamın artmasının önemini vurguladı. Yorulmaz, “Sanayici yatırım yapıyor. Aliağa’da ikamet eden insanların çocukları burada çalışamıyor.  Sanayi yükseliyorsa burada ki istihdam sistemi de gelişecek burada yaşayan insanlar oradan kazandıkları parayla buradaki esnaftan alış veriş yapacak.  Onlar da gelişecek dolayısıyla Aliağa gelişecek”  diye konuştu.
 
24 SAAT ÇALIŞAN İLÇEDE BELEDİYENİN IŞIKLARI AKŞAM 6’DA SÖNMEYECEK  
Aliağa’nın 24 saat çalışan bir ilçe olmasına rağmen belediyenin ışıklarının 6’da söndüğünü ve bunu değiştirmek gerektiğini belirten İbrahim Etem Yorulmaz, şöyle devam etti:
“Seçime kadar olan süreçte germeden kavga etmeden bloklaştırmadan yürümek ben 35 gündür bir mesaj veriyorum. CHP’si, DSP’si, MHP’si hepsine uğruyorum, sohbet edip algı yaratmaya çalışıyorum. Kavga gürültü patırtı değil projeler konuşulsun. İnsanlar adayları iyi tanısın, 5 yılını kime emanet edeceklerini bilsinler. Sevgiyle gelen, sohbetle, huzurla gelen başkan kimseye kötü davranıp işinden etmez. Herkesle atışmış, kavga eden bir belediye başkanı geldiğinde ise öfkesini orada çalışanlardan alıyor. Partisi, düşüncesi, duruşu ne olursa olsun dürüst, çalışkan nitelikteki insanlarla çalışırım.”
Yorulmaz, balıkçı barınağı, yat limanı ve mendirek projelerinin hazır olduğunu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın bir süre önce açıkladığı 1414 proje arasında bunlara da yer verildiğini belirterek, yakın zamanda tüm projelerini vatandaşlarla paylaşacağını söyledi.
İbrahim Etem Yorulmaz, daha sonra Dernek Başkanı Ergün Kayadeğirmeni ile birlikte gemi dümeni önünde poz verdi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78