• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Tokatlılar Derneğini Ziyaret Etti

 Tokatlılar Derneğini Ziyaret Etti
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Aliağa Belediye Başkanı Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Tokatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akb
İBRAHİM ETEM YORULMAZ, TOKATLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti Aliağa Belediye Başkanı Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Tokatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve meclis üyesi adaylarının da bulunduğu ziyarete, dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
 
Aliağa Tokatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Ekber Çoban ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Yorulmaz, Bütün Aliağalılara kapısının hep açık olacağını belirtti. Aliağa’nın istihdam, hastane, üstgeçit ve güleryüz konusunda sıkıntılarının olduğun belirten Yorulmaz, “35-40 gündür sokaklardayım. Aliağa, inanın çok geri bırakılmış. Bir tarafta milyarlık evler varken, bir tarafta pencereleri naylonlarla kaplı evler var. Bu aradaki dengenin sağlanması gerekiyor” dedi.
 
BİZ KOLTUKTAN GÜÇ ALAN DEĞİL, O KOLTUĞA GÜÇ VERENLERDENİZ
Seçilmesi halinde kimseyi işinden etmeyeceğini belirten Yorulmaz, “kimseyi atmayacağız ama herkesin üretmesini sağlayacağız. Kimse oturduğu yerden para alamayacak. Sizin bir liranızı heba etmemek için orada olacağım. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Benim böyle bir hayalim var. Bu hayalimi oluşturmak için sizlere ihtiyacım var. Sizler benim yanımda olursanız orasını adam gibi birlikte yöneteceğiz. Biz koltuktan güç alan değil, o koltuğa güç verenlerdeniz” diye konuştu.
 
İŞ İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIM
Konuşmasının ardından dernek üyelerinin soruların cevaplandıran Yorulmaz, işsiz gençler konusunda ne yapılacağı sorusuna da; “ben bu zamana kadar kendim için kimseden bir şey istemedim ama sizlerin çocuklarına iş için çalmadık kapı bırakmayacağım” dedi
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78