• BIST 9548.09
  • Altın 2490.038
  • Dolar 32.5015
  • Euro 34.5457
  • İzmir 22 °C

Barış Eroğlu’ndan Köy Ziyaretleri

Barış Eroğlu’ndan Köy Ziyaretleri
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi CHP ALİAĞA BAŞKAN ADAYI EROĞLU: “ARJANTİNDEN FASULYE, KOLOMBİYADAN SAMAN İTHAL EDİYORUZ. TARIM VE HAYVANCILIĞI BİTİRDİLER”
ALİAĞA KÖYLERİ GENÇ BAŞKAN ADAYINI BAĞRINA BASTI
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, İktidarın tarım ve hayvancılığı bitirdiğini, fasulyenin, samanın yurt dışından ithal edilir hale geldiğini belirterek, “Bu kötü gidişe CHP son verecek. Gelin CHP çatısı altında birleşelim” dedi.
CHP Aliağa Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, seçim çalışmalarını Aliağa’nın Uzunhasanlar, Karakuzu, Güzelhisar ve Samurlu köylerinde sürdürdü. Mahalle statüsüne geçecek olan köyleri ziyaret eden genç başkan adayı Barış Eroğlu, tarım ve hayvancılığı destekleyecek projeleri hayata geçirme sözü verdi. 
 
TARIM VE HAYVANCILIĞI BİTİRDİLER
CHP’nin İzmir’deki en genç Başkan adayı olan Barış Eroğlu, köylerde yaşamın durmak üzere olduğunu belirterek AKP iktidarına sert eleştiriler yöneltti. Hükümetin tarım ve hayvancılığı bitirdiğini söyleyen Eroğlu, “AKP, çiftçiliği ve hayvancılığı bitirdi. Samanı Kolombiyadan, Fasulyeyi Arjantin’den ithal ediyoruz. Hayvan ithal eder olduk. Samanı bile dışarıdan alıyoruz. Ülke infial halinde. Bu kötü gidişe son verecek olan, tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Hepimiz bu çatı altında toplanmalıyız.” Dedi.
Her zaman üretenin yanında olduğunu ifade eden Genç Başkan Eroğlu, “Biz üretenin, üreticinin yanındayız. Bunu hayata geçirmek için önce iktidar olmamız lazım. Ama önce yerel yönetimlerde iktidar olmalıyız ki, genelde de iktidar olalım. Yani temelleri sağlam atalım. varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde hep birlikte yürüyelim.” Dedi. 
 
YAPILMAYAN YOL KALMAYACAK
CHP’nin genç Belediye Başkan adayı, İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu “Köylerimizdeki sorunları bilen biri olarak öncelik verdiğim konu yollar. Bu konuda sizlerin sıkıntısını biliyorum. Şundan hiç şüpheniz olmasın köylerimizde yapılmamış yol, açılmamış bir tarla yolu bırakmayacağız. Yol, medeniyettir, hizmettir. Köylerimizin yollarını öncelikli olarak yapacağuz” Dedi.
 
ALİAĞA’DA NE VARSA KÖYDE DE OLACAK
Kendisini ilgiyle dinleyenlere Büyükşehir Yasası hakkında bilgiler veren CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, "Köy olan yerleşimlerimiz büyük şehir yasası ile 30 Mart’tan itibaren Aliağa Belediyesi'ne bağlanacak. Köylerimize artık belediye hizmet verecek. Aliağa’nın merkezine yapılan hizmet neyse buraya da aynısı yapılacak. Artık kavga ve gürültüyle belediye başkanlığı yapmak geride kaldı. Aliağa’nın çözülmeyi bekleyen birçok sıkıntısı var. Bunlar Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çözülecek. Ben ve belediye meclisi üyesi adaylarımız Aliağa’yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
 
SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN FARKINI HERKES GÖRECEK
Aliağa’yı, ekonomik, çevre ve tarihi özellikleriyle bir marka şehir yapmak için yola çıktıklarını kaydeden Barış Eroğlu, "Aliağa’ya kent kimliği kazandırmak için yollardayız. Köylerimizle bir bütün olmak zorundayız. Bu bütünlük içerisinde en önemlisi halkına karşı baskıcı bir belediye olmak yerine, kapısı herkese sonuna kadar açık, güler yüzlü bir belediye olacağız. Sosyal belediyeciliğin en iyi örneğini Aliağa’mızda vereceğiz" diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78