• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İzmir 21 °C

Kimseye ihale sözü vermiyoruz

Kimseye ihale sözü vermiyoruz
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Helvacı, Şakran ve Yeni Mahallede vatandaşlar ile buluştu.

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ETEM YORULMAZ: “KAZANMAK ADINA YAPAMAYACAĞIZ HİÇBİR SÖZÜ VERMİYORUZ”

Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Helvacı, Şakran ve Yeni Mahallede vatandaşlar ile buluştu.

Tek tek herkesle tokalaşarak sorunlarını dinleyen Yorulmaz’a, İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, meclis üyeleri ve partililer uzun araç konvoyları ile eşlik etti. Mahalle mahalle gezen Yorulmaz, Yeni Mahalle seçim bürosu önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

BİZ ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ TERTEMİZİZ

Hiç kimsenin bu memleketi kendilerinden daha fazla sevmediğini belirten Yorulmaz, “Bir tek mahkeme kararı olmamış bir tek dava konusu olmamış Binali Yıldırım Bakanımız, İzmir’e ayak bastığı gün başlayan İzmir’e dair süreç hızlı bir şekilde devam ediyor. Herkes bir şey söylüyor. Bizde bir şey söylüyoruz. Biz anamızın ak sütü gibi tertemiziz. Biz bu dik duruşu Aliağa’dan İzmir’e oradan Türkiye’ye göstereceğiz. Hepimizin annesi var, hepimizin çocuğu var. Siyaset uğruna, makamlar uğruna o insanların izzeti nefislerini ayaklar altına almaya çalışılmasın. Çamur at izi kalsınlar la bu insanlar kirletilmeye çalışılıyor” dedi.

KİMSEYE İHALE SÖZÜ VERMİYORUZ

Bu ülkeyi çok sevdiklerini belirten Yorulmaz, “tek meramımız var. Aşı kaynamayan ev, dumanı tütmeyen ocak kamasın biz bunun derdindeyiz. Sıkıntılara rağmen kazanmak adına yapamayacağımız hiçbir sözü vermiyoruz. Oraya çıkalım da, makama oturalım da yada meşrutiyetimizi anlatalım da insanlardan nasıl olursa olsun oy alalım demiyoruz. Kimseye ihale sözü vermiyoruz. Kesmeye makam, mevki sözü vermiyoruz. Bir tek söz veriyoruz. İzim yaşadığımız kentte, bizim yaşadığımız ilçede fakir fukara kapısı her zaman çalınacak bunu herkes böyle bilsin.”

30 MART’TA SANDIKTAN FIRLAYIP ÇIKACAĞIZ

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yorulmaz, “Sizlerden alacağımız oyun namusunu biliyoruz ve sizle 30 Mart’tan sonra Aliağa Belediyesi’nde nelerin değiştiğini hep birlikte göreceksiniz. Önce insan gibi davranılacak, parasıyla puluyla makamıyla değil yüreğiyle gelen insan karşılanacak, güler yüzle karşılanacak. Biz bugüne kadar girdiğimiz hiçbir seçimi kaybetmedik o yüzden bu rahatsızlık, o yüzden bu hazımsızlık ama kusura bakmasınlar bu hazımsızlıkları devam edecek. 30 Mart’ta sandıktan biz onur olarak, sevgi olarak, şeref olarak, namus olarak fırlayıp çıkacağız. Bunu herkes böyle bilsin” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konuşmaların ardından Yorulmaz, vatandaşlar ve partililer ile birlikte yemek yedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78