• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İzmir 22 °C

Efe,Gerenköylü Gençlerle Buluştu

Efe,Gerenköylü Gençlerle Buluştu
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi İşçi Partisi Foça Belediye Başkan AdayıEmekli Kıdemli Deniz Albay Yavuz Efe, yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
FOÇA İŞÇİ PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAVUZ EFE GERENKÖYLÜ GENÇLERLE BULUŞTU
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Yerel seçim çalışmalarını hız kesmedem sürdüren İşçi Partisi (İP) Foça Belediye Başkan AdayıEmekli Kıdemli Deniz Albay Yavuz Efe,seçim çalışmaları kapsamında Gerenköylü gençlerle bir araya geldi.
 
Gerenköy Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda Gerenköylü gençlerin sorunlarını dinleyen Efe,belediye başkanı seçilmesi durumunda Gerenköylü gençlerin her zaman yanında olacağını ve Gerenköy'de  gençlere yönelik projelerini çok yakında kamuoyuna açıklayacağını söyledi.
 
Gerenköy'de gençlere seslenen Yavuz Efe, mesleki kariyerinden ve başarılarına vurgu yaparak,şunları söyledi:   “Benim çalıştığım dönemde Foça Belediyesi’nin yıllık bütçesinin tam bir buçuk katı parayı yönetiyordum. Çalışma hayatım boyunca tek bir soruşturma dahi almadan üniformam gibi bembeyaz bir geçmiş bıraktım. Hiçbir zaman da işimi yarım bırakmadım. Emin olun, asla menfaat beklemeden hizmet vereceğiz. Alnımız ak bir şekilde halkın içinde gezeceğiz, çünkü biz yanlış yapmayacağız.”
 
O BAŞKANI SİZ SEÇTİNİZ AMA KANDIRILDINIZ
Mevcut Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a gönderme yapan Yavuz Efe, “O başkanı oraya elbette uzaylılar getirmedi. Evet, sizler seçtiniz ama kandırıldınız. Sizlerin onayına sunulmadan asla hiçbir iş yapılmayacak. Asla yanınızdan ayrılmayacağım. Kimi seçeceğinizi iyi değerlendirip doğru kişiyi bulacak olan sizlersiniz. Size hizmet eden mi, size eziyet çektiren bir başkan mı istiyorsunuz?” diye sordu
 
PROJELERDEN BAHSEDERKEN BİRİLERİNE SUFLE VERDİK
Konuşması sonrasında katılımcıların sorularını yanıtlayan Efe, Projelerini şu anda net bir dille açıklayamadığını belirterek, şöyle konuştu:, “Biz projelerimizi saklamıyoruz ama birilerine sufle verdik zannediyorum. ‘Foça’yı yıldız yapacağız’ dedim, hemen ardından başka bir parti'nin Foça Belediye Başkan Adayı Foça’yı yıldız yapacağını söyledi.Bu nedenle  projelerimizi  daha sonra açıklayacağız"
 
Yavuz Efe,kendisine yöneltilen;"Projelerinizi gerçekleştirme noktasında; maddi kaynağı nereden bulacaksınız? " sorusuna da şu yanıtı verdi: “Biz her akşam rakı balık yapmayacağız, bir bardak çay bize yeter. Biz gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.”
 
Toplantı sonrasında Gerenköy seçim bürosuna geçen Yavuz Efe, burada da köylüleri dinleyerek bazı sorunlara karşılık çözüm önerilerini dile getirdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78