• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İzmir 14 °C

Aliağa Petkim'in Maçını İzledi

Aliağa Petkim'in Maçını İzledi
Aliağa Haber Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi ALİAĞA SEVDALISI” OLDUĞUNU HER FIRSATTA DİLE GETİREN İBRAHİM ETEM YORULMAZ, YOĞUN SEÇİM ÇALIŞMALARI ARASINDA BİR FIRSAT YARATARAK SOLUĞU ENKA SPOR SALONU’NDA ALDI. MA
İBRAHİM ETEM YORULMAZ ALİAĞA PETKİM’İN BASKETBOL MAÇINI İZLEDİ
Aliağa Haber Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Politik yaşamında insan sağlığını her zaman ön planda tutan, sağlıklı bir nesil için sporun vazgeçilmez olduğunu her fırsatta vurgulayan ve seçim kampanyasını da bisiklet etkinliği ile başlatan AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Beko Basketbol Ligi'nin 21. Haftasında Aliağa Petkim ile Trabzonspor Medical Park arasında oynanan basketbol maçını izledi. 
“Aliağa Sevdalısı” olduğunu her fırsatta dile getiren İbrahim Etem Yorulmaz, yoğun seçim çalışmaları arasında bir fırsat yaratarak soluğu ENKA Spor Salonu’nda aldı. Maçı seyirciler arasında izleyen İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Petkim’in başarısı için tezahürat yaptı, tribünde bir an olsun yerinde duramadı. Yorulmaz, Aliağa Petkim’in her sayısında havalara sıçradı.
Ancak İbrahim Etem Yorulmaz ve seyircilerin desteğine rağmen konuk takım maçı az bir sayı farkıyla kazanmayı başardı.
 
HER İKİ TAKIM SPORCULARINI DA KUTLADI
Maçın ardından bir açıklama yapan İbrahim Etem Yorulmaz, sporun mücadele kadar centilmenlik de gerektirdiğini vurgulayarak, karşılaşmayı kazanan Trabzonspor Medical Park basketbolcularını kutladı. 
Aliağa Petkim oyuncularını da tebrik ettiğini belirten İbrahim Etem Yorulmaz, takımın önümüzdeki haftalarda daha yüksek bir mücadele gücü sergileyeceğine inandığını vurgulayarak, geride kalan maçlarda başarılar diledi.  
30 Mart’tan sonra görevi devraldıklarında Aliağa’da basketbola ilginin yükselmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Petkim’in basketbolda eski parlak günlerine dönmesi için de ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78