• BIST 9602.15
  • Altın 2478.885
  • Dolar 32.5024
  • Euro 34.6469
  • İzmir 27 °C

Aliağa’da DSP rüzgârı esiyor.

Aliağa’da DSP rüzgârı esiyor.
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Aliağa’da DSP ve Hakkı Ülkü rüzgarı esiyor. Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa belediye başkan adayı Hakkı Ülkü seçim çalışmalarına devam ediyor. Miting havasında
ALİAĞA’DA DSP VE HAKKI ÜLKÜ RÜZGÂRI ESİYOR.
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Aliağa’da DSP ve Hakkı Ülkü rüzgarı esiyor. Demokratik Sol Parti (DSP) Aliağa belediye başkan adayı Hakkı Ülkü seçim çalışmalarına devam ediyor. Miting havasında geçen seçim gezilerinde DSP Adayı Ülkü halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor.
 
Gün içinde dernek, STK, esnaf gezileri ile Aliağa için 5 yıllık planlarını anlatan Ülkü, akşamları da yerel seçimlerden sonra mahalle statüsüne dönüşecek köyleri ve kent dışındaki mahalleleri ziyaret ediyor. Her akşam periydik olarak belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte kent merkezi dışında bulunan mahalleleri ziyaret eden Ülkü halkın istek ve beklentilerini dinlerken yapacaklarını da bir bir anlatıyor. DSP Aliağa adayı Ülkü son olarak ilçenin Helvacı mahallesindeydi. Helvacı’da da yoğun ilgiyle karşılanan Ülkü’nün konuşmaları zaman zaman  “Büyük başkan durma ilerle, Helvacı seninle”, “Hakkı başkan” sloganlarıyla kesildi.
 
BELEDİYECİLİK KONUSUNDA TECRÜBELERİME ÇOK GÜVENİYORUM
Halkın isteği ile aday olduğunu, adaylığının ilk gününden itibaren yüzlerce gönüllü ordusu ile birlikte ilçeyi ev ev, sokak sokak, köy köy gezdiklerini beliren DSP Aliağa adayı Ülkü belediyecilik konusunda tecrübelerine çok güvendiğini ve göreve başlar başlamaz Aliağa’yı ve belediyeyi ayağa kaldıracağını ifade ederek “Aliağa için yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.” dedi.
 
ALİAĞA HALKININ GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM
Her gittiği noktada coşku ve heyecanla, “seni özledik başkan” sözleriyle karşılanan DSP adayı Hakkı Ülkü’yü Helvacılılar dikkatle dinledi. Ülkü; “Doğrudan, dürüstlükten, şeffaf yönetimden, toplumcu ve sosyal belediyecilikten yana olan herkesin oyuna talibim.  Dün nasıl Aliağa halkının güvenini boşa çıkarmadıysam yarın da boşa çıkarmayacağım. Belediyenin hizmetlerinden vatandaşların çok fazla şikayetçi olduğunu duyuyoruz, işitiyoruz. Hakkı Ülkü’nün belediyecilik anlayışını birçoğunuz biliyordur.  Benim hizmet anlayışımda asla ‘bugün git yarın gel’ anlayışı yoktur. Sorunları öteleme, görmezden gelme anlayışı yoktur. Aliağa Belediyesi her vatandaşının derdini dinlemek, sorununu çözmek mecburiyetindedir. Şu anda bir kara düzen devam ediyor. Bu şekilde belediye yönetilmez, vatandaşa sağlıklı ve doğru hizmet verilemez. Yeni bir belediye bakanının görevde uyum, alışma süreci en az 2 yılın kaybedilmesi demek. Oysa Aliağa’nın kaybedecek zamanı yok. Tecrübelerimle bilgi ve birikimlerimle Aliağa’nın tüm sorunlarını en kısa sürede çözmek için oylarınıza talibim. Gösterdiğiniz ilgi alaka ve misafirperverliğe de ayrıca teşekkür ederim” dedi.
 
ÜLKÜ’DEN ALİAĞA İÇİN MEGA PROJELER
5 yıllık plan ve projelerinden de söz eden Ülkü hemşehrilerine müjdeler verdi.   Ülkü; “Trafik sorununun çözümü için çalışacağız katlı otopark ve yer altı otoparkları yapılacak. Daha önce Yeni Mahalle’de yaptığımız gibi kent genelinde ayrıca Şakran ve Helvacı’da belediye öncülüğünde konut kooperatifleri kurarak dar gelirlileri konut sahibi yapmayı hedefliyoruz. Eski garaj mevkii, Çanakkale yolu üzeri, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanları yeniden düzenlenecek. Belediye atölyeleri şehir dışına taşınacak. Modern hayvan pazaryeri yapılacak. Helvacı ve Şakran’a modern pazaryeri yapılacak. Tarım haritaları çıkartılarak, doğal tarıma teşvik edici eğitimler verilecek, seracılık canlandırılıp, üretim birlikleri oluşturulacak. Aliağa ve Şakran’da modern balıkçı barınakları kurulacak. Şakran’da turizme uygun imar planları hazırlanacak. Gençler için kamp alanlı otomobil ve motor yarış pisti yapılacak. Yeşilkent’in imar haklarının tekrar verilmesi sağlanacak. Helvacı girişindeki sanayi alanına imar hakları verilecek. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı 1/25000 çevre düzeni planı, Aliağa ilçe sınırı baz alınarak, yeniden irdelenecek ve alt bölge olarak planlanacak. Mahalleye dönüştürülen köylerin imar planları tarımsal faaliyet ve hayvancılık dikkate alınarak, bu bölgede yaşayanlarla birlikte yapılacak. Cici Sokak’ta daha önce yapıldığı gibi, hak sahiplerini belirleme çalışmalarının devamı olarak tapu sorunu çözümlenecek.” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78