• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İzmir 25 °C

Hasan ile Zübeyde Aliağa’ya Geliyor

Hasan ile Zübeyde Aliağa’ya Geliyor
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi ALİAĞA’DA TİYATRO ZAMANI… CUMHURİYET DÖNEMİNDE YAŞANMIŞ BİR OLAYDAN YOLA ÇIKAN “HASAN İLE ZÜBEYDE” OYUNU ALİAĞA’DA SAHNELENECEK
HASAN İLE ZÜBEYDE İLK KEZ ALİAĞA’DA PERDE DİYOR
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Aliağa Belediyesi, tiyatro severleri kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Tiyatro Balans’ın ilk kez Aliağa’da sahne alacak yeni oyunu “Hasan ile Zübeyde” ile buluşturuyor. 
Refik Erduran'ın yazdığı, Zafer Kayaokay'ın yönettiği, gerçek bir olaydan derlenen ‘Hasan ile Zübeyde’ adlı oyun 14 Mart Cuma günü Saat: 20.00’de Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek. 
 
BAŞKAN OĞUZ’DAN TİYATRO SEVERLERE ÇAĞRI
Oyunculuk, sahne düzeni ve müzik gibi unsurların bütünlüğünün bir arada bulunduğu oyun başarılı oyuncularıyla Aliağalılar için sahne alacak. Çeşitli televizyon programlarında dizi oyunculuğu yapan ve çeşitli tiyatrolarda oyunlar sergileyen Mehmet Tokat’ın Atatürk’ü canlandıracağı oyunda Ömür Akkan, Sema Aras, Yaşar Üzer ve Gülfer Sarıgül gibi başarılı isimler yer alacak. 
Aliağalı sanatseverleri çeşitli etkinliklerle bir araya getiren Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, tüm tiyatroseverleri oyuna davet etti.  
 
GERÇEK OLAYDAN SAHNEYE TAŞINIYOR
Cumhuriyet Döneminin Milli Eğitim Bakanı Hasan Âli Yücel, Atatürk ve Zübeyde Hanım gibi tarihi şahsiyetlerin sahneye taşındığı oyun yaşanmış bir olaydan yola çıkıyor. onunun büyük ilgi görmesi bekleniyor. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78