• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İzmir 25 °C

Sosyal projeleriyle dikkat çekti

Sosyal projeleriyle dikkat çekti
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU, YAŞLI BAKIM VE KONUK EVİNDEN, KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NE, KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ MİSAFİRHANELERİNDEN GENÇLİK MERKEZİNE
BARIŞ EROĞLU’NUN PROJESİNE KURUMLARDAN DESTEK YAĞIYOR
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
İzmir'in emek ve sanayi kenti Aliağa ilçesinde yerel seçimin favori ismi CHP Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, sosyal projeleriyle de kentin konuştuğu isim oldu. Aliağa’da eksikliği yıllardır hissedilen “Yaşlı Bakım ve Konuk Evi”ni kente kazandırmak için harekete geçen CHP’nin genç Başkan Adayı Barış Eroğlu’na sivil toplum kuruluşlarından tam destek geldi. 
 
YAŞLI BAKIM VE KONUK EVİ PROJESİNE TAM DESTEK
Türkiye Yardımsevenler Derneği Aliağa Şubesi’ni ziyaret eden genç Başkan Adayı Eroğlu’na sosyal projesinden dolayı teşekkür edilerek “Aliağa’nın çok ihtiyacı olan bir eksiklikti. Bu projenizi hayata geçirmeniz konusunda biz her konuda destek olmaya ve projenin içinde olmaya hazırız” mesajı verildi.
 
Aliağa’nın 23 yıllık köklü sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Yardımsevenler Derneği Aliağa Şubesi, CHP Aliağa belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu’nu ağırladı. Şube Başkanı Dilek Gülboy ve yönetim kurulu tarafından karşılanan genç Başkan adayı, Aliağa’ya yönelik sosyal içerikli proje ve düşüncelerini paylaştı. 
 
SOSYAL DAYANIŞMAYI BİRLİKTE İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Eroğlu, “Biz sosyal belediyecilik ilkesiyle yerel yöneticilik yapacağız. Projelerimizin büyük bölümü Sosyal Projeler. Yaşlı Bakım ve Konuk Evi, Kreş ve Gündüz bakım Evi, Kız ve Erkek Öğrenci Misafirhaneleri, Gençlik Merkezleri gibi projelerimiz var. Bunlardan en önem verdiğimiz proje Yaşlı Bakım ve Konuk Evi projemiz. Bu projeyi Aliağa’ya kazandırarak önemli bir eksikliği gidereceğiz. Bu konuda sizin gibi dernek ve STK’ların görüşü, yönlendirmesi ve desteği çok önemli” dedi. 
 
GÖREVE GELDİĞİMİZDE, BU KONULARDA YALNIZ OLMAYACAKSINIZ 
Yardımsevenler Derneği Aliağa Şubesi’nin kendi olanaklarıyla öğrencilere burs verdiğini anımsatan CHP Başkan Adayı Barış Eroğlu, “Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma, eğitime destek amacıyla kurulmuş, bu alanda hizmeti amaç edinen dernek ve STK’larımıza belediye olarak güç verip birlikte çok önemli projeler gerçekleştireceğiz. Derneğin, 17 Öğrenciye ders verdiğini biliyorum. Göreve geldiğimizde, bu konularda yalnız olmayacaksınız.” Dedi.
 
Yardımsevenler Derneği Aliağa Şube Başkanı Dilek Gülboy da, eğitime ve öğrencilere destek projeleriyle birlikte Yaşlı Bakım ve Konuk Evi projesinin de çok anlamlı olduğunu belirterek, “Bu projenizin Aliağa’da önemli bir eksikliği gidereceğini düşünüyorum. 23 yıldır Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma alanında faaliyet gösteren bir kurum olarak size bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78