• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İzmir 22 °C

CHP Araç konvoyu yapmayacak!

CHP Araç konvoyu yapmayacak!
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi -CHP OLARAK BU SEÇİMLERDE ARAÇ KONVOYU YAPMIYORUZ CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA İLÇE ÖRGÜTÜ ALDIKLARI PARTİ KARARIYLA SEÇİM ÖNCESİ DÜZENLENEN ARAÇ KONVOYUNU BU SEÇ
CHP ARAÇ KONVOYU YAPMAMA KARARI ALDI
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü Başkanı Özcan Durmaz her seçimde yapılan araç konvoyunun bu seçimlerde aldıkları parti kararıyla yapmayacaklarını duyurdu.
Durmaz, açıklamasında şunları ifade etti;
“Sevgili Aliağalı Hemşehrilerim;  Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sadece bir gün kaldı. Geçmiş yıllarda seçimler öncesindeki son gün her parti uzun araç konvoyları yaparak kent içinde dolaşırdı. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa ilçe örgütü olarak; bir ayı aşkın zamandır sürmekte olan seçim çalışmalarının şehrimizi yeterince yorduğunu, günlük hayatın konforunu bozduğunu görüyoruz. Seçim öncesindeki son gün olan Cumartesi gününün Aliağa’nın pazarı olması, hemşehrilerimizin haftalık alışverişleri için çarşıya pazara çıkıyor olmaları, yoğun hafriyat kamyonu trafiği olması, zaten Aliağa şehir içi trafiğinin mevcut yükü taşımakta zorlanıyor olması gibi nedenlerle; CHP Aliağa İlçe Başkanlığı olarak araç konvoyu yapmamaya karar verdik. Partimizin konvoyu için hazırlanan tüm hemşehrilerimize duyurur, kendilerine teşekkür ederiz. Aynı hassasiyeti diğer siyasi partilerinde göstermesini dileriz.”
 
DURMAZ, ARAÇ KONVOYU YERİNE KONSERE DAVET ETTİ
“Seçim öncesi son gün araç konvoyu ile Aliağa'mızı trafik kaosu ve gürültü kirliliğine boğmak yerine; hemşehrilerimizi, demokrasi meydanında Saat 16.30’da yapacağımız Onur Akın konserinde birlikte eğlenmeye davet ediyorum.”
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78