• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İzmir 23 °C

Kurumsallaşma ve Markalaşma Semineri

Kurumsallaşma ve Markalaşma Semineri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ / ALTO Seminer Salonu’nda gerçekleşen ve İzmir Kariyer Merkezi eğitmenlerinden Ahmet Tokeri tarafından uygulamalı ve teorik olarak gerçekleşen eğitime aktif olarak katılımda bulunan dinleyiciler şirketlerin kurumsal

ALTO’dan Kurumsallaşma ve Markalaşma Semineri

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyeleri ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren firma yetkililerine yönelik olarak “Kurumsallaşma ve Markalaşma” konulu seminer düzenledi.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ / ALTO Seminer Salonu’nda gerçekleşen ve İzmir Kariyer Merkezi eğitmenlerinden Ahmet Tokeri tarafından uygulamalı ve teorik olarak gerçekleşen eğitime aktif olarak katılımda bulunan dinleyiciler şirketlerin kurumsallaşması ve markalaşması konusunda detaylı bilgilenme imkânı elde ettiler.

ALTO Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Meclis Üyelerinin de katıldığı seminerde Tokeri, küresel ve ulusal örneklerle kurumsallaşma ve markalaşmanın firma adına faydaları, bu süreç içerisinde firmaların karşılaştığı güçlükler ve yanlış inanışlar hakkında katılımcılara geniş bilgiler verdi.

Günümüzün küresel bilgi dünyasında şirketler için büyük önem arz eden konuların paylaşıldığı seminer hakkında değerlendirmede bulunan ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Stratejik planımızdan yola çıkarak oluşturduğumuz yıllık eğitim planı kapsamında, Aliağa'da faaliyet gösteren şirketlerimizin öncelikli olarak gündemlerine almaları gereken konuların kurumsallaşma ve marka oluşturabilme olduğunu öngörerek böyle bir eğitim programı düzenledik. Dört saat süren eğitim programı ile üyelerimizin kurumsallaşma ve markalaşma konularında bilgi sahibi olmaları ve iş hayatındaki değişimler karşısında ne gibi stratejiler geliştirmeleri gerektiği konuları katılımcılara aktarıldı” dedi.

Oda olarak üyelerimize ve ilçe halkına yönelik gerek eğitim gerek de seminerler düzenlemeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Saka, “Aliağa Ticaret Odası olarak her sene olduğu gibi bu senede eğitimlere, seminerlere ve konferanslara çok fazla önem veriyoruz. Özellikle bu yılı Odamızda eğitim yılı olarak nitelendirebiliriz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de Oda olarak üyelerimize ve ilçe halkımıza yönelik faaliyetlere hem bu tür etkinliklerle hem de sosyal faaliyetlerle devam edeceğiz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78