• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 19 °C

Küçükbay’dan Devler Liginde Büyük Hamle

Küçükbay’dan Devler Liginde Büyük Hamle
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
KÜÇÜKBAY’DAN DEVLER LİGİNDE BÜYÜK HAMLE
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Yağ sektörünün güçlü kuruluşu Küçükbay Yağ Sanayi A.Ş. büyüme hedeflerinde gösterdiği kararlılığın meyvelerini topluyor. 
İSO tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasında geçen yıla göre 19 basamak yükselen Küçükbay, bu yıl 91. sırada yer almanın gururunu yaşadı.
 
Orkide Yağ markası ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda birçok başarıya imza atan Küçükbay Yağ San. A.Ş., İSO’nun 2013 yılı üretimden satışlara göre belirlediği Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında 19 basamak birden yükseldi. Geçen yıl 110. sırada yer alan Küçükbay A.Ş., bu yıl 91. sıraya yerleşerek en hızlı büyüyen kuruluşlar arasındaki yerini korudu.
 
Küçükbay A.Ş.’nin, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’nun Ege Bölgesi’nin En Büyük 100 Sanayi Kuruluşu sıralamasında da 7. sıraya yükseldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Başarı yolculuğumuzda bizimle birlikte olan Türk halkı, tedarikçilerimiz, bayilerimiz ulusal ve uluslararası müşterilerimiz ile Ege Bölgesi’nin dünya çapında gururu olduk. Ülkemize hizmet yarışında her fırsatı değerlendirerek geleceğimiz için yeni yatırımlarla gücümüze güç katmaktayız. Orkide Yağ, Türkiye için üretiyor, ihracat yapıyor, Türkiye ile birlikte büyüyor” dedi. 
 
Ahmet Küçükbay, geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Avrupa’nın en büyük yağ tesisleri arasında gösterilen Tekirdağ Muratlı’daki entegre yağ tesisleri ve zeytinyağı alanında bir biri ardına yaptıkları yatırımlarla büyüme hedeflerini büyük bir kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek, “Seçkin üst düzey yönetimimiz ve personelimizin katkılarıyla teknolojiye, kaliteye yatırım yaparak Orkide markalı ürünlerimizi tercih eden iç pazar tüketicimiz kadar dış pazar müşterilerimize de en iyi hizmeti sunduk. Ar-Ge’ye ve kalite standartlarına yönelik çalışmalarla güvenilir marka imajımızı sağlamlaştırdık. Kaliteli ürün-uygun fiyat dengesini korumaya daima özen gösterdik. Bu çalışmalarımızın karşılığında iç piyasada ve dışarıda satış oranlarımızda önemli artışlar ve büyüme kaydettik. İstikrarlı gelişim politikalarımız ve 200 milyon dolar olarak hedeflenen ihracat hacmimizle ülke sanayisine yön veren kuruluşlar arasında ön saflarda yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78